Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Kinepolis bezorgt dames een feelgood zomer met Mamma Mia! Here We Go Again

Een avond zingen, lachen en genieten; dat doe je tijdens de Kinepolis Ladies Night die helemaal in het teken staat van de feelgood film Mamma Mia! Here We Go Again. Op 18 juli geniet je samen met je moeder, vriendinnen, zus of tante van de feestelijke voorpremière van deze muzikale film gebaseerd op de songs van ABBA.

In Mamma Mia! Here We Go Again keren we tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi, waar Sophie Sheridan nog steeds woont en inmiddels zwanger is van haar geliefde Sky (Dominic Cooper). Sophie twijfelt echter of ze de zwangerschap wel aankan zonder de steun en de hulp van haar inmiddels overleden moeder Donna. Daarom heeft ze haar moeder's twee hartsvriendinnen Tanya en Rosie uitgenodigd op het eiland. Samen met Sophie's drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry vertellen zij het verhaal van Donna's leven en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht.

Sterrencast keert terug
Oscarwinnares Meryl Streep, Julie Walters en Christine Baranski duiken weer in hun rol, net als Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth. Ook Amanda Seyfried en Dominic Cooper stralen weer op het witte doek. De sterrencast wordt dit keer aangevuld met Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Kortom, een avondje uit om niet te missen!

18 juli Feestelijke Ladies Night Als je dacht dat deze film het enige is waar je op de avond van kan genieten, dan heb je het mis! Tijdens de Ladies Night van Kinepolis krijg je bij binnenkomst een lekker welkomstdrankje en kun je shoppen bij stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de film Mamma Mia! Here We Go Again en na afloop van de Ladies Night krijg je ook nog eens een goedgevulde goodiebag!

Ladies Night Mamma Mia! Here We Go Again

  • Woensdag 18 juli
  • Filmvertoning op diverse tijden per bioscoop
  • Tickets €14,00
  • In Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Utrecht (Jaarbeurs), Huizen, Rotterdam (Cinerama), Groningen, Oss, Emmen, Zoetermeer, Den Helder, Schagen en Hoofddorp.
  • In Utrecht City is er een Ladies Week rondom deze film


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)