Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Kinepolis brengt baanbrekend Queen-optreden terug naar de bioscoop

Met de release van de film Bohemian Rhapsody in aantocht vertoont Kinepolis op 25 oktober Queen: A Night in Bohemia op groot scherm. Het legendarische Hammersmith Odeon-concert uit 1975 is opgepoetst met verbluffend 5.1 geluid en aangevuld met nooit eerder vertoonde archiefbeelden van Queen.Het memorabele concert dat Queen op kerstavond 1975 gaf in het Hammersmith Odeon in Londen is op donderdag 25 oktober te bewonderen in de bioscoop. Het optreden ging de geschiedenisboeken in als het concert van de doorbraak en werd destijds live uitgezonden op de BBC. Bij de vertoning van Queen: A Night in Bohemia spat de energie van het witte doek en is het genieten met hits zoals Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive, Now I'm Here én de allereerste live-opname van de tijdloze klassieker Bohemian Rhapsody.

Beleef Queen in het beste beeld en geluid
Naast het legendarische optreden biedt de concertfilm een unieke blik in de archieven van Queen. Speciaal voor de bioscoopvertoning is er namelijk exclusieve content toegevoegd. Deze archiefbeelden van onder meer live-optredens, demo's en interviews met de bandleden zijn nooit eerder buiten het Verenigd Koninkrijk te zien geweest. Het is de kers op de taart bij deze vertoning, die met indrukwekkend 5.1 geluid en op groot scherm alle muziekfans omver zal blazen. Mis deze bijzondere Queen-beleving niet en boek direct je tickets!

Bohemian Rhapsody
De vertoning van Queen: A Night in Bohemia is een mooie opwarmer voor de speelfilm Bohemian Rhapsody, die vanaf 1 november in de bioscoop te zien is. Bohemian Rhapsody is een indrukwekkende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Boek nu vast tickets voor deze film via kinepolis.nl.

Praktische info Queen: A Night in Bohemia

  • 25 oktober 2018
  • Speelduur: 89 minuten
  • Tickets: €13,50
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Jaarbeurs Utrecht, Zoetermeer


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)