Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Kinepolis start nieuw seizoen CinePlus vol kwalitatieve topfilms

18 januari 2019

Met de start van 2019 onthult Kinepolis een nieuw CinePlus-programma voor het komende halfjaar. De CinePlus is de ideale gelegenheid om midden op de dag samen met andere filmfans te genieten van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms, met een gratis kopje koffie of thee en wat lekkers. Een voordelig en gezellig filmuitje!Van het ijzersterke Nederlandse drama Bankier van het Verzet en de muzikale romantische komedie Mamma Mia! Here We Go Again tot de recent met Golden Globes bekroonde films Green Book en A Star is Born: speciaal voor de bezoekers van CinePlus selecteerde Kinepolis de beste topfilms. Bij de eerste CinePlus van dit jaar op donderdag 17 januari is het spannende moordmysterie Murder on the Orient Express te zien.

Een filmuitje vol plussen
De CinePlus is een regelmatig terugkerend evenement waarbij Kinepolis er alles aan doet om de ideale filmmiddag in de bioscoop te organiseren. Om te beginnen is er een topfilm te zien en daar krijg je nog een kopje koffie/thee en iets lekkers bij ook. De CinePlus vindt altijd midden op de dag plaats, wat betekent dat het rustig is in de bioscoop en dat je niet in het donker naar huis hoeft. Het geluid van de film wordt iets minder hard gezet dan normaal en tijdens de inloop en uitloop staat het zaallicht wat langer aan. De bioscoop is voor iedereen goed bereikbaar en ter plekke staan Kinepolis medewerkers klaar om te helpen waar nodig en er voor alle bezoekers een fijne bioscoopervaring van te maken. Een ticket voor dit filmuitje is ook nog eens heel voordelig, dat kost maar € 7,25!

Informatie & tickets
Kinepolis organiseert de CinePlus in Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Utrecht, Oss en Zoetermeer. In het programma-overzicht in de bijlage onderaan deze mail is te zien welke CinePlus-films waar en wanneer te zien zijn. Het complete aanbod en tickets voor alle voorstellingen zijn te vinden via Kinepolis.nl/CinePlus.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)