Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Kom naar het YAA Event bij Boekhandel Stumpel

Booklovers unite bij het YAA-Event; ofwel het Young Adult Almere Event! Op 20 februari, in het centrum van Nederland en in het centrum van Almere, zijn alle liefhebbers van het Young Adult genre van harte welkom! Bij het event, wat zal plaatsvinden in het pand van Stumpel Almere, zullen onder andere schrijvers Jeroen van Unen (De Nachtuilen) en Buddy Tegenbosch (Oog om Oog) aanwezig zijn. Jij hebt de mogelijkheid om hen te ontmoeten en je boek te laten signeren!

Heb je een stapel boeken liggen waar je eigenlijk vanaf wilt? Neem ze mee naar het event en doe mee met de boekenruil terwijl je kunt genieten van een hapje en een drankje! Of koop nieuwe boeken! Jij krijgt als bezoeker namelijk 10% korting op Engelse boeken!

Ontmoet je favoriete boekbloggers, maak een babbeltje met andere boekenliefhebbers in de lounge van Stumpel Almere en ga naar huis met een goed gevulde goodiebag! Kom naar het YAA-Event!

MEld je aan!
Wil jij bij het event aanwezig zijn? Meld je dan snel aan! Stuur een mailtje naar: almere@stumpel.nl o.v.v. YAA. Geef je naam door en hoeveel personen je meeneemt. Entree is gratis! www.stumpel.nl

Waar?
Stumpel Almere
Schutterstraat 18
Almere Stad

Wanneer?
Zaterdag 20 februari 2016
16:00 - 19:00 uur


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)