Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

KROOST: Dé kinderkunstvakantie in Almere

29 december 2018

Veel warmer dan buiten: dé kinderkunstvakantie KROOST. Me de klanken van de Surinaams-Nederlandse band Trafassi en films en foto’s over Afrika maken we ons alvast op voor de zomer. Van 16 t/m 24 februari 2019.

Programma KROOST voorjaarsvakantie
za 16 feb en zo 17 feb / 14 u / beeldende kunst 8+ / Gratis

Familierondleiding
Ga mee op ontdekkingsreis door Corrosia Expo. Daar hangen de foto’s die Jan Hoek en Stephen Tayo maakten van gothics in Nigeria. Net als gothics in Almere dragen zij veel zwarte make-up en donkere kleding. Reserveren is noodzakelijk: reserserveren@corrosia.nl o.v.v. rondleiding KROOST. De tentoonstelling is ook tijdens de voorjaarsvakantie van dinsdag t/m zaterdag tussen 12 en 17 U gratis te bezoeken.

za 16 feb / 11 u / film 6+ / € 3,00
Koemba
Een Zuid-Afrikaanse animatiefilm over een zebra die de helft van zijn strepen kwijt is. Hij begint een avontuurlijke zoektocht, samen met een overbezorgde gnoe en een flamboyante struisvogel.

za 16 feb / 15 u / film 6+ / € 3,00
Zambezia
De jonge valk Kai vindt in de grote vogelstad Zambezia, aan de rand van de Vicotoria Falls, het avontuur dat hij zoekt. Hij beschermt de stad tegen ongewenst gespuis, zoals de eieren etende leguaan Budzo.

Zo 17 feb / 15 u / concert AL / € 7,50, € 5,00
Trafassi
Waar de Surinaams-Nederlandse band Trafassi optreedt, is het feest. In dit familieconcert ga je swingen, op hun Top 40-hit Wasmasjien en nog veel meer.

KROOST vindt plaats bij Corrosia Theater, Expo & Film, Markt 43, 1354 AP Almere Haven. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.corrosia.nl. Reserveren voor een voorstelling kan ook via reserveren@corrosia.nl of 0365215929. Neem voor vragen contact op met Corrosia Theater, Expo & Film via info@corrosia.nl of 0365215929


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)