Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Laat jouw muzikale talent horen tijdens Open Mic Night

Op donderdag 3 september en op 17 september wordt er de Open Mic Night gehouden in Café op 2. Dit is dé kans om je muzikale talent op het podium ten gehore te brengen. Iedereen die mee wil doen die is van harte welkom.

Op 3 september begint het om 20.30 uur. Alles op het gebied van muziek is welkom. Of het nu een cover is of alleen instrumentaal, het kan allemaal. Je kunt je opgeven via ronlindeman@gmail.com. Maar je kunt ook bellen naar 0610407071.

De daarop volgende datum is donderdag 17 september 2015. Iedereen die graag op het podium zijn of haar muziek wil laten horen kan dan nu doen. Er staat een piano en er is een PA. Je kunt ook je gitaar meenemen of je keyboard. Of je neemt je instrumentale tracks op een USB stick mee om er bij te zingen. Je mag covers doen of Nederlandstalige liedjes of instrumentale muziek wat dan ook. Zolang het maar muziek is. Geen dansacts, jongleurs of acrobaten of goochelaars e.d. Het moet echt iets van muziek zijn. Cabaret met liedjes mag ook. Het begint om 20:00 uur.

Meld je aan via ronlindeman@gmail.com of via een berichtje naar https://www.facebook.com/ron.lindeman1 . Of bel even naar 0610407071.

Locatie: Café op 2; Stadhuisplein 2; Almere


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)