Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Almeerse zaterdagclubs weer bij elkaar in de tweede klasse B.

Lelystad Airport wordt maatschappelijk partner van de Lelystadse Uitdaging

3 september 2018

Samenwerken, samenleven, samendoen. "Lelystad verbinden en versterken", een doelstelling waar Lelystad Airport en de Lelystadse Uitdaging elkaar hebben gevonden. Op 1 september is Lelystad Airport founder van de Lelystadse Uitdaging geworden. Op deze manier geeft Lelystad Airport verdere invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio.

De Lelystadse Uitdaging is een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties. Het doel is om daarmee het leefklimaat in hun gemeente te verbeteren. Lelystad Airport ondersteunt, als aanstaand founder, de Lelystadse Uitdaging in haar doelstellingen. Ook de matchgroep wordt uitgebreid met een medewerker van Lelystad Airport. Overige founders zijn McCain, Farm Dairy Rabobank Flevoland en de Gemeente Lelystad.

"De uitbreiding van Lelystad Airport biedt kansen voor de omgeving. Dit betekent ook dat wij op maatschappelijk gebied ons steentje kunnen bijdragen. Dat doen we onder andere met onze investering in het Luchthavenfonds, de samenwerking met De Lelystadse Boer en vanaf nu ook als founder van de Lelystadse Uitdaging. Ons team gaat de uitdaging met enthousiasme aan en kijkt uit naar het maken van kansrijke matches." Het contract werd op 29 augustus door Hanne Buis, algemeen directeur Lelystad Airport en Lian Schleeper, bestuurslid van de Lelystadse Uitdaging en Manager Groot Zakelijk Rabobank Flevoland, ondertekend.

"Ik vind het fantastisch dat ook Lelystad Airport founder is geworden van de Lelystadse Uitdaging en zich inzet voor de stad. Het netwerk van de Lelystadse Uitdaging wordt steeds sterker waardoor we van nog grotere betekenis kunnen zijn voor de maatschappij," aldus Lian Schleeper.

Over de Lelystadse Uitdaging
De Lelystadse Uitdaging wordt gedreven door een club enthousiaste matchgroepleden uit het Lelystadse bedrijfsleven. Zij zetten zich in om de uiteenlopende aanvragen van maatschappelijke organisaties te realiseren. Dit zijn uitdagingen op het gebied van Materialen (spullen), Middelen en Menskracht (extra handen, creativiteit, kennis en kunde) die bijdragen aan een betere leefkwaliteit van de inwoners van Lelystad. Meer informatie over de Uitdaging is te vinden op www.lelystadseuitdaging.nl


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)