Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Loetje opent deuren 18e restaurant in Almere

18 januari 2019

Vandaag opent biefstukrestaurant Loetje de deuren van een nieuw filiaal in het centrum van Almere. Het restaurant is gehuisvest in het moderne Martinez-gebouw aan het Mandelaplein pal achter het station. Onlangs deed de Plaza hotelgroep hier haar intrede en nu is het de beurt aan Loetje om de begane grond in gebruik te nemen. Het mooi verbouwde restaurant is een fijne plek geworden om gezellig te lunchen, borrelen en dineren.

De buitenzijde van Loetje Almere oogt strak en modern, eenmaal binnen stap je in een warm bad. Door het kleurgebruik lijkt het namelijk een stuk zonniger. Het restaurant heeft op de 1e verdieping een zaal. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering, presentatie of besloten diner. Voor het restaurant wordt nog een terras aangelegd met overkapping.

Heino Gleizes, al jaren werkzaam in de horeca, is trots dat hij het nieuwe Loetje filiaal gaat runnen met zijn team: “Het is geweldig om in zo’n mooi restaurant te werken met een nieuw enthousiast team. We staan te trappelen om de gasten te ontvangen.” Gleizes vervolgt: “Gasten kunnen bij ons uiteraard genieten van de lekkerste biefstuk, daar staan we om bekend. Maar we hebben nog veel meer lekkers op de kaart. Wat te denken van de Noordzeetong of een kipsaté? En ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben verschillende vegetarische gerechten op de kaart. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.”

Wat Loetje zo uniek maakt is dat het een no-nonsens en laagdrempelig restaurant is. “We willen dat iedereen hier makkelijk binnen loopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor.”

Het moge duidelijk zijn: Almere is een nieuwe hotspot rijker. Wil je binnenkort een keer komen eten? Je kan een reservering maken op loetje.nl of gewoon binnen komen lopen zonder reservering. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Prachtig verbouwd restaurant met 250 zitplaatsen

In moderne Martinez-gebouw pal achter station

Terras met overkapping in voorjaar opgeleverd


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)