Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

App allGo nu te downloaden!

Gepubliceerd op: 15-12-2017 12:55

De allGo app is gelanceerd! In de app plant de reiziger zijn reis in de reisplanner, koopt een kaartje of maakt gebruik van de mogelijkheid contact op te nemen met de klantenservice. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android).
Lees verder

Getuigen gezocht van gewelddadige winkeloverval

Gepubliceerd op: 15-12-2017 11:56

Op donderdag 14 december werd een winkel aan de Kruisstraat overvallen. De verdachten zijn gevlucht en de politie zoekt getuigen. Rond 17.15 uur kwam een melding van een gewelddadige overval. Twee onbekende jongens kwamen de winkel binnen en bedreigden de medewerkers met een mes. Uiteindelijk gingen ze er met een onbekend geldbedrag en goederen vandoor. De verdachten zijn weggevlucht via de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel. De politie werd gealarmeerd en startte direct een onderzoek.
Lees verder

Onderzoek riolering Regenboogbuurt van start

Gepubliceerd op: 14-12-2017 19:24

Als voorbereiding op het groot onderhoud in de Regenboogbuurt onderzoekt de gemeente vanaf dinsdag 12 december het functioneren van de riolering. In de buurt worden daarom onder meer acht putten gerepareerd. Voor de kerstdagen wordt dat werk afgerond. Op een aantal plaatsen gaat u daar wel iets van merken.
Lees verder

Meer Lokaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)