Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

Nieuw! Het Hartjes Spreekuur

Gepubliceerd op: 29-06-2017 12:37

In juli starten de verloskundigen van Zorggroep Almere het Hartjes Spreekuur. Een extra uur voor zwangeren, die om wat voor een reden dan ook, graag een keer extra het hartje van de baby willen horen.
Lees verder

Fiets mee met ‘Dwars door Almere Poort op zaterdag 1 juli!

Gepubliceerd op: 27-06-2017 00:57

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere Poort? Heb je zin om een frisse neus te halen? En heb je altijd al een leuke fietsroute willen rijden? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Dwars door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere en Growing Green. Zaterdag 1 juli a.s. is de tweede editie van Dwars door Almere met als thema Poort.
Lees verder

Verlaten plaats ongeval: getuigen gezocht! - Politie vraagt uw hulp

Gepubliceerd op: 27-06-2017 00:53

 Zaterdag 24 juni kwam een scooterrijdster ten val op het Godfried Bomanspad. Mogelijk werd zij aangereden door een andere scooter. De politie zoekt de personen op de andere scooter en getuigen van het ongeval. Zaterdagmiddag rond 15.45 uur reed een 68-jarige vrouw uit Loenen aan de Vecht met haar scooter over het Godfriet Bomanspad in de richting van de Poëziestraat. De vrouw werd ingehaald door een andere scooter met daarop twee personen. Tijdens het inhalen raakte de andere scooter mogelijk de vrouw en kwam zij hard ten val. De andere scooter reed na het ongeval door in de richting van de Johan Fabriciusstraat. Het slachtoffer werd door omstanders geholpen en met letsel aan haar hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees verder

Meer Lokaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)