Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

LP-presentatie Hans Vandenburg in Platenhuis 't Oor

Zaterdag 8 augustus komt de voormalige zanger van Gruppo Sportivo naar Almere voor een live concert ter gelegenheid van zijn nieuwe lp. Hans Vandenburg scoorde in de jaren zeventig grote hits met de albums Ten Mistakes en Back to 78. Hits als Beep Beep Love, Disco Really Made en Hey Girl staan menige veertiger en vijftiger nog in het geheugen gegrift.

Nu komt Vandenburg met een splinternieuw album ‘Dig It Yourself’ dat in groen vinyl is geperst en waarbij als bonus een kinderalbum ‘OK iPAD’ is bijgevoegd. Het album krijgt schitterende recensies. In de NRC schrijft Jan Vollaard: “Liedjes als ‘Grow, Grow, Grow’ en het met een gruizige stem gezongen ‘Myroomdowntown’ behoren tot de beste die hij ooit maakte, met inventief gebruik van elektronica en refreinen die blijven hangen”.

Voor de promotie van deze nieuwe plaat doet Vandenburg allereerst een aantal optredens in platenzaken. Op zaterdag 8 augustus om 15:00 uur staat hij in, of met mooi weer buiten voor Platenhuis ’t Oor-Almere. Het optreden is gratis toegankelijk en na afloop is de zanger beschikbaar voor een handtekening of selfie.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)