Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Luid de klokken mee tijdens de eerste Mijn Dinsdagavond Film van dit seizoen

12 september, 19 uur bij Corrosia Theater, Expo & Film. De eerste Mijn Dinsdagavond Film van dit seizoen staat in het teken van klokkenluiden en klokkenluiders. De Almeerse beiaardiers Gerda Peters en Boukje Reitsma nemen u deze avond mee in de wereld van het klokkenluiden.

Deze avond begint om 19 u bij de kerk Goede Rede waar het publiek de unieke kans krijgt de kerktorens te beklimmen, het carillon te bezichtigen én te bespelen. Aansluitend wordt om 20 u in Corrosia, Theater, Expo & film de politieke thriller Snowden (9+) vertoond.

De film vertelt het ongelooflijke verhaal van klokkenluider en ex-CIA-agent Edward Snowden, die de Verenigde Staten moest ontvluchten nadat hij duizenden geheime documenten had gelekt naar de pers.

Mijn Dinsdagavond Film Elke tweede dinsdag van de maand nodigt Corrosia, Theater, Expo & Film een Almeerder uit om Mijn Dinsdagavond Film samen te stellen. Deze avonden staan volledig in het teken van de film.

Kaartverkoop en meer informatie
De toegangskaarten zijn € 6,50 inclusief consumptie na afloop. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.corrosia.nl. Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)