Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Marinierskapel in concert - Special guest: Tony Neef

12 februari 2018

Voor de allereerste keer in het DeLaMar Theater! Aan de Amstel Evenementen & Produkties B.V. en Stichting JAM [Kunstschooldag[en] | Amsterdam Urban Dance Company | Ouderen Songfestival] presenteren met trots een uniek concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine met een programma dat uit twee verrassende delen bestaat.

Vrijdag 23 februari 2018
Aanvang 20.00 uur
DeLaMar Theater Amsterdam

Voor de pauze:

De Big Band van de Marinierskapel met een speciaal voor deze avond gearrangeerd Billy Mayprogramma.

Na de pauze:

De volledige Marinierskapel onder leiding van chef-dirigent en artistiek leider Arjan Tien en zanger en musicalacteur Tony Neef brengen onder meer de legendarische Josefien en Mijn Dorp van Wim Sonneveld en een André Hazes-medley.

De Nederlandse krijgsmacht beschikt over drie professionele harmonieorkesten. De Marinierskapel is daar een van. Tijdens militaire en staatsceremonies verzorgen de drieënvijftig muzikanten de muzikale omlijsting. Daarnaast geven zij regelmatig speciale, vaak spectaculaire en zeer druk bezochte concerten. Zo werden hun dynamische concerten afgelopen zomer, tijdens de Uitmarkt 2017, zowel op het buitenpodium in het Oosterdok als op de MS Koningsdam van de Holland America Line in de Amsterdamse haven door velen met groot enthousiasme ontvangen.

Voor de allereerste keer treedt dit opmerkelijke orkest samen met Tony Neef op in het DeLaMar
Theater!


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)