Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Mijn Dinsdagavond Film met Josta Visser van het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Als coördinator van het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt Josta Visser ervoor dat ook kinderen met thuis weinig geld een sport, dans of muziekles kunnen beoefenen. De op feiten gebaseerde film The Blind Side vormt het kloppend hart van haar avond in Corrosia. Voorafgaand aan de film zal Giorgio Elenga zijn ervaring met het Jeugdfonds Sport & Cultuur delen en singer-songwriter Daniël van der Zee de avond muzikaal aankleden.

De film: The Blind Side (12+)
De film The Blind Side vertelt Het verhaal gaat over Michael Oher, een jonge dakloze Afro-Amerikaanse jongen die uiteindelijk een beroemde American footballspeler wordt. The Blind Side (12+), 2001, John Lee Hancock.

Mijn Dinsdagavond Film
Iedere maand nodigt Corrosia, Theater, Expo & Film een Almeerder uit om de Mijn Dinsdagavond Film samen te stellen. Deze avonden staan volledig in het teken van de film, met een passend randprogramma.

Kaartverkoop en meer informatie
Dinsdag 15 mei om 20:00 uur bij Corrosia Theater, Expo & Film
De toegangskaarten zijn € 6,50 inclusief consumptie na afloop. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.corrosia.nl. Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)