Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

ModderDag 29 juni Outdoorpark SEC Survivals

Almere doet weer mee aan internationale ModderDag. Dit betekent dat op woensdag 29 juni, als in het hele land tienduizenden kinderen met modder en water spelen, ook de kinderen van Almere lekker vies zullen worden in de modder.

Bij Outdoorpark SEC Survivals kunnen kinderen die dag meedoen aan een ontzettend modderige survival. Ze zullen gaan klimmen, rennen, kruipen en glijden over een extra modderig parcours. De gedachte achter ModderDag is om de kinderen weer in contact te brengen met de natuur. Juist in een tijd dat kinderen veel tijd binnen (achter televisie en computer) doorbrengen.

Joy Taling van Outdoorpark SEC Survivals: “Wij doen graag mee met ModderDag. Het is zo belangrijk dat kinderen onbekommerd vies mogen worden. En het plezier spat er vanaf.” Duizenden kinderen in heel Nederland ontdekken tijdens ModderDag op woensdag 29 juni 2016 weer wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de aarde betekent voor ons dagelijks leven.

Niet alleen Nederlandse kinderen, ook honderdduizenden kinderen in het buitenland zijn op 29 juni 2016 tegelijkertijd actief bezig met natuur op International Mud Day. En dat is belangrijk. Want waar en wanneer is er nog ruimte om te spelen in de natuur? Te ervaren hoe je een steen kunt keilen over het water? Hoe het is om slootje te springen of in een boom te klimmen? En dat, terwijl het wetenschappelijk is aangetoond dat buiten spelen in de natuur de ontwikkeling van kinderen enorm stimuleert.

Meer informatie https://www.sec-survivals.nl/modderdag


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)