Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Musicalster Noortje Fassaert maakt eerste persoonlijke voorstelling Mijn Stem

Mijn Stem is een theatervoorstelling van Noortje Fassaert over het vinden van haarzelf. Middels persoonlijke vertellingen, zelf geschreven nummers en jazz klassiekers neemt Noortje je mee in haar wereld. Wie ben ik echt? Wat is mijn stem? Vragen waar Noortje op zondag 2 juli antwoord op probeert te geven in Theater de Glasbak, Almere.

Na een aantal tragische gebeurtenissen in Noortje's leven gaat ze op onderzoek uit. In haar zoektocht wordt zij geconfronteerd met onzekerheden, verdriet en begint haar pad naar zelfacceptatie. Dit alles incorporeert ze in haar eerste one women show waarin grootse thema's als liefde en verlies ter sprake komen.

Met een vleugje kleinkunst, veel jazz en pop geeft Noortje een uniek en persoonlijk kijkje in haar leven. Mijn Stem is een intieme vertelling van Noortje Fassaert, begeleid door pianist Mark van der Feen en gitarist Jaime Garrido Latorre en tot stand gekomen i.s.m. Theater de Glasbak.

Mijn Stem
Zondag 2 juli - 15:30
Theater De Glasbak, Almere
Meer info en tickets: noortjefassaert.com

Noortje Fassaert
Noortje Fassaert (1982) is zangeres en danseres.
Ze schitterde in verschillende musicals als Bubbling Brown Sugar, The Wiz en Saturday Night Fever. En was te zien in televisieshows en theatervoorstellingen in binnen- en buitenland. Momenteel treedt Noortje op in verschillende bezettingen, componeert ze voor films en werkt ze aan eigen nummers.

Voor meer informatie zie: www.noortjefassaert.com
Tickets Mijn Stem: www.eventbrite.com


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)