Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Najib Amhali bij Media Markt Almere voor release van zijn debuut CD DO (VAN RE MI FA SOL)

Op 27 november a.s. verscheen het Nederlandstalige debuutalbum van Najib Amhali. Ondanks een geweldige carrière als cabaretier met vele volle zalen en succesvolle met platina DVD’s is dit de eerste keer dat Najib zich waagt aan een Nederlandstalig album. Zaterdag 9 december komt de populaire cabaretier naar MediaMarkt Almere om zijn fans te laten kennismaken met zijn debuut album. Er is uitgebreid tijd om met hem op de foto te gaan en je CD te laten signeren. Datum event: zaterdag 9 december 15.30 uur.

Op zijn album wordt met een grote knipoog de maatschappij op de hak genomen in zeer afwisselende songs variërend van ‘Hypocriet’ tot ‘Netvlies’ waarin de rapper Najib tot leven komt tot het luchtige ‘Curaçao’ dat ongetwijfeld in de zaal tot een grote meezinger zal uitgroeien.

Het album bevat ook een aantal Nederpopsongs waarbij de PlusSupportAct een grotere rol speelt zoals ‘Bang’, ‘Alleen Jij Kan Er Wat Aan Doen’ en ‘Nu Het Leven Van Mij Is’. Najib laat zich van zijn gevoelige kant zien in het kleine maar gevoelige liedje ‘Noah’ dat hij speciaal voor zijn zoontje zingt op dit album.

Vijf jaar geleden kwam de song ‘Alles Komt Goed’ uit op een DVD van Najib en op dit album heeft hij een serieuze remake gemaakt welke een grote hit potentie heeft. Samen met de al eerder genoemde begeleidingsband PlusSupportAct, bestaande uit Serge Naberman (gitaar), Alexander Broussard(piano-keyboards) en Dennis van Hoorn(drums) heeft Najib alle songs op dit album geschreven.

Met een gedeelte van dit repertoire zijn Najib en PlusSupportAct al het land door getrokken met een daverende korte muzikale show, wat voor Najib de doorslag gaf om een album te willen maken met deze songs.

Over Media Markt
Media Markt is al marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend. Almere was ruim 14 jaar geleden de 10e vestiging in Nederland en inmiddels verwelkomen bijna 50 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Klanten kunnen ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop www.mediamarkt.nl. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten. En met de introductie van de Media Markt Club profiteren Clubleden altijd als eerste van vele voordelen en extra’s.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)