Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Sporting Almere wil komend seizoen gaan bouwen aan iets moois.

Niels van der Zaal scoort weer twee keer en vloert SV Loosdrecht. (0-3).

17 februari 2019

ASC Waterwijk blijft het knap doen in de zaterdag tweede klasse B. De ploeg van Mark de Boer wist de moeilijke uitwedstrijd bij SV Loosdrecht met 0-3 knap te winnen.

Niels van der Zaal was aan Waterwijkzijde de grote man, de trefzekere speler scoorde weer twee van de drie goals.

Het was eerst even aftasten voor beiden partijen maar geleidelijk waren er wat kansen voor de gasten maar vooralsnog kwamen er geen doelpunten. Loosdrecht was zeker ook niet ongevaarlijk maar achterin bij Waterwijk was men alert. In de 18e minuut wist Waterwijk toch een gaatje in de defensie van de thuisclub te vinden, Niels van der Zaal gaf de Loosdrecht doelman geen schijn van kans 0-1. Ruim tien minuten later was Van der Zaal weer succesvol en keek de thuisclub tegen een 0-2 achterstand aan. Loosdrecht kreeg hierna wel mogelijkheden maar kon de kansen niet verzilveren.

Na de rust kwam de thuisclub fanatiek uit de startblokken maar Waterwijk ving dit goed op en nam toen ook weer het initiatief. Toen de tweede helft zo’n tien minuten oud was sloeg Waterwijk definitief toe. Na een mooie actie was het Waterwijk-speler Mitch Vogel die Waterwijk in veilige haven schoot 0-3. Hierna kwam de thuisclub fel terug maar kon de mogelijkheden niet benutten en hield Waterwijk stand en won dan ook verdiend. De ploeg van coach Mark de Boer blijft op de vierde plek staan maar het verschil met koploper De Bilt is negen punten. FC De Bilt heeft volgende week aan een punt genoeg om de tweede periode in de wacht te slepen.

Komende wedstrijd krijgt Waterwijk middenmoter Benschop op bezoek. Dit duel op sportpark Rie Mastenbroek in Almere vangt dan aan om 15.00 uur.

Foto: Mark Heeres in fel duel met een speler van SV Loosdrecht.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)