Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

De Horeca heeft het zwaar, ook wij helpen hen om hun producten onder uw aandacht te brengen. vandaag Het indisch Veerhuys

Gepubliceerd op: 07-04-2020 17:05

Vandaag brengen wij het Indisch Veerhuys uit Almere Haven onder uw aandacht. Een restaurant dat gevestigd is sinds een paar jaar aan de havenkom. Een rustieke uitstraling, niet een hele grote ruimtes, maar twee bescheiden sfeervol ingericht. U proeft de warme uitstraling ook in de heerlijke gerechten.
Lees verder

Floriade 2022 mogelijk uitgesteld

Gepubliceerd op: 07-04-2020 15:40

De gemeente Almere overweegt een verzoek te doen om de Floriade van 2022 uit te stellen. Dat is geen beslissing die zelfstandig genomen kan worden, maar is afhankelijk van andere partijen. Het evenement is namelijk aangewezen als officiële wereldtuinbouwtentoonstelling.
Lees verder

Burgemeester Franc Weerwind en Wethouder Roelie Bosch zijn vandaag op bezoek geweest bij Zorghotel Perspectief.

Gepubliceerd op: 07-04-2020 02:37

over de opening van dit Zorghotel is afgelopen vrijdag een persbericht verstuurd. De burgemeester was erg onder de indruk van het gebouw en is blij dat ook in Almere nu coronapatiënten kunnen worden opgevangen en zij niet naar Emmeloord of Lelystad af hoeven te reizen. Ook mogen de patiënten in het zorghotel bezoekers ontvangen wat natuurlijk heel fijn is voor zowel de patiënt als voor de familie.
Lees verder

Meer Lokaal nieuws

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)