Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

Gouden mandje gezocht!

Gepubliceerd op: 21-01-2018 21:54

Deze week vraagt Dierenasiel Almere speciale aandacht voor een vriendelijk jong konijntje met de naam Tikka. Tikka is een jonge voedster die als zwervertje bij het asiel is binnengekomen. Van haar achtergrond is niet veel bekend maar wat ze wel bij het asiel weten is dat ze nog niet volledig is uitgegroeid.
Lees verder

Open dag Duikvereniging Narwal Almere

Gepubliceerd op: 21-01-2018 21:21

Vele mensen zijn al weer bezig met het plannen van hun zomervakantie en velen zoeken de zee weer op. Niet alleen om aan het strand te liggen, maar vooral ook om van de mooie onderwater natuur te genieten. Dit kun je doen door te snorkelen, maar wil je optimaal genieten, dan is wellicht duiken een optie. Duiken is een ontzettend leuke hobby, die je naar eigen inzichten kunt beoefenen. Alleen in warme oorden of ook in Nederland. Duiken op riffen met fantastische koralen, duiken op wrakken of gewoon lekker genieten van de mooie vissen onder water.
Lees verder

De Almeerse Uitdaging feestelijk van start met 400 entreekaarten Vis-a-Vis

Gepubliceerd op: 21-01-2018 21:17

De Almeerse Uitdaging is, in aanwezigheid van Minister van Financiën Wopke Hoekstra, feestelijk van start gegaan in de Nieuwe Bibliotheek. Samen met wethouder Froukje de Jonge en Monique van de Wakker, voorzitter van de Almeerse Uitdaging, gaf hij het startsein voor de goede doelen marktplaats van Almere. Om de lancering te vieren bood Vis-a-Vis 400 entreekaarten inclusief diner voor hun voorstellingen aan. De Almeerse Uitdaging maakt het eenvoudig voor bedrijven en organisaties om elkaar te vinden voor matching bij goede doelen en initiatieven voor Almeerders.
Lees verder

Meer Lokaal nieuws

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)