Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

APOPA gaat meedoen aan de GR2018 verkiezing

Gepubliceerd op: 23-07-2017 21:09

Na een succesvolle raadsperiode 2014-2018 spreekt het vanzelf dat de APOPA gaat meedoen aan de GR2018 verkiezing. Als lijsttrekker voor de APOPA is de heer Johan de Leeuw verkozen. De APOPA zal met een mooie lijst de verkiezingen in gaan met daarop klinkende namen van mensen met een brede en diverse achtergrond.
Lees verder

Gouden mandje gezocht!

Gepubliceerd op: 23-07-2017 06:53

Wat doe je met de hond als je op vakantie gaat? Sommige mensen binden hem dan vast aan een boom om vervolgens zelf heerlijk van de zon te gaan genieten. Helaas is Moby hier het slachtoffer van geworden en zit hij nu in het asiel te wachten tot er een lieve baas komt die hem nog een kans wil bieden. Een prachtige chocoladebruine Shar-pei, amper twee jaar oud, in de bloei van zijn leven.
Lees verder

De Alliantie realiseert in rap tempo 72 starterswoningen in Almere

Gepubliceerd op: 20-07-2017 18:47

Na een bouwperiode van slechts een half jaar zijn de 72 sociale huurwoningen van de Alliantie in Odeonpark in Almere Stad al klaar. De twee- en driekamerwoningen zijn 35 tot 55 vierkante meter groot en mogen hier vijftien jaar blijven staan. Ze zijn bestemd voor starters, waaronder statushouders. De nieuwe bewoners kregen deze week de sleutel van hun huis. Jeffrey de Groot: “Ik ben erg blij met mijn mooie woning!”
Lees verder

Meer Lokaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)