Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • CDA Flevoland: Met advies Oostvaardersplassen "valt goed te leven" bit.ly/2HuYgta

Lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

Verbreding A6: Nieuwe toerit Almere Stad richting Lelystad donderdagochtend 26 april open

Gepubliceerd op: 25-04-2018 15:23

Donderdagochtend 26 april wordt de nieuwe toerit Almere Stad (5) richting Lelystad in gebruik genomen. De toerit is verlegd naar de overkant van de Waterlandseweg, aan dezelfde kant als de afrit vanuit Amsterdam. De toerit is onder andere verlegd zodat het verkeer vanuit Almere Stad richting Lelystad de Waterlandseweg niet meer hoeft te kruisen. Dit zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer.
Lees verder

Almeerders voelen zich steeds veiliger: Uitkomsten Veiligheidsmonitor-Wijkpeiling Almere 2017

Gepubliceerd op: 25-04-2018 15:12

Vergeleken met vier jaar geleden zijn de onveiligheidsgevoelens onder bewoners van Almere afgenomen. De rapportcijfers die bewoners geven aan de leefbaarheid en veiligheid van de buurt zijn gestegen. Verschillende vormen van overlast zijn afgenomen en dit geldt ook voor het slachtofferschap van misdrijven. De sociale cohesie in de buurt blijft stabiel. Dit is een greep uit de resultaten van de Veiligheidsmonitor-Wijkpeiling 2017, waar een groot deel van de Almeerders aan heeft deelgenomen.
Lees verder

Hoge koninklijke onderscheiding voor Paul Verbeek

Gepubliceerd op: 24-04-2018 15:40

Chirurg Paul Verbeek, die vrijdag met een symposium afscheid nam van het Flevoziekenhuis, is bij die gelegenheid benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Sicko Heldoorn van zijn woonplaats Huizen.
Lees verder

Meer Lokaal nieuws

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)