Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • CDA Flevoland: Met advies Oostvaardersplassen "valt goed te leven" bit.ly/2HuYgta

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

CDA Flevoland: Met advies Oostvaardersplassen

Gepubliceerd op: 25-04-2018 22:00

De CDA-fractie in Provinciale Staten reageert positief op het rapport van de commissie-Van Geel over de toekomst van de Oostvaardersplassen. De beoogde maatregelen, zoals de halvering van het aantal grote grazers, worden door het CDA gezien als stevig, maar noodzakelijk.
Lees verder

Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland verstrekt lening aan Wavepool

Gepubliceerd op: 25-04-2018 15:21

Dinsdagmiddag 24 april jl. hebben de initiatiefnemers en de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland bv een lening overeenkomst ondertekend bij Marina Eemhof Zeewolde. In de zomer van 2019 opent de wavepool zijn deuren.
Lees verder

AMCAT presenteert uniek 2 daags cultureel festival in het Westerpark Amsterdam

Gepubliceerd op: 25-04-2018 15:15

Op 30 juni en 1 juli 2018 wordt de eerste editie van AMCAT Festival georganiseerd op het monumentale Westergasterrein in Amsterdam. AMCAT is een festival dat de ontwikkeling en status van de huidige jeugd- en straatcultuur op krachtige wijze presenteert. Het festival is gebouwd op 5 fundamenten: mode, muziek, sport, kunst en kennis. Je shopt niet alleen de nieuwste collecties van internationale en nationale merken. Je ontdekt ook de nieuwste ontwikkelingen uit de industrie: van panelgesprekken met de meest invloedrijkste personen uit de mode-industrie tot onvergetelijke performances van bijzondere artiesten. Kaarten voor het tweedaags festival zijn vanaf vandaag beschikbaar via AMCATfestival.com.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)