Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Oefenduel tegen Jonathan levert Buitenboys geen winst op.

SC Buitenboys heeft ook de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen achter de rug

. De ploeg van Patrick Bal speelde in Zeist bij Jonathan een aardige wedstrijd maar verloor uiteindelijk wel. Het werd in de laatste minuut nog 3-2 voor de thuisclub.

Het werd een gelijkopgaand duel in de beginfase, maar na acht minuten spel was de thuisclub succesvol na een foutieve pass in de opbouw bij Buitenboys. Zo’n 15 minuten later wisten de Almeerders echter al weer gelijk te maken door Giovanni Kasanwirjo 1-1. Nu bleef het een gelijkopgaand duel met aardige acties van beiden teams. Jonathan was het meest gelukkig en scoorde nog voor de rust wat gelukkig de 2-1.

Na de “wissel” kreeg Buitenboys al snel een mooie kans om tot scoren te komen maar Tim van Leerdam kopte op de paal en kwam hiermee de thuisclub goed weg. In de 75e minuut was het dan wel raak voor Buitenboys, Tim de Vaal schoot van afstand maar liet de Jonathan doelman de bal los en was het Rowdy Moorman die de gelijkmaker van dichtbij binnen schoot 2-2. Met nog een kwartier op de klok was er nog van alles mogelijk maar was de thuisclub uiteindelijk toch de gelukkigste en scoorde alsnog het derde doelpunt 3-2. Buitenboys-trainer Patrick Bal kon terug kijken op goede wedstrijd van zijn ploeg maar zal ongetwijfeld nog punten hebben gezien die voor verbetering in aanmerking komen. Komende zaterdag oefent SC Buitenboys tegen het Amsterdamsche TOB waar men aan een toernooi deelneemt.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)