Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Onafhankelijkheidsexpert Ketty Lollia spreekt bij - Voel je vrij, maak je dromen waar - te buurtcentrum Parkwijk

Marketingstrateeg, business coach en onafhankelijkheidsexpert Ketty Lollia, auteur van het boek Voel je vrij: vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid, is dit jaar één van de spreeksters bij het Vrouwendag-evenement van Vrouw & Wijzer Almere - de Schoor. Tijdens deze dag zal zij 10 exemplaren van haar boek verloten onder de bezoekers.

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Naar aanleiding hiervan organiseert Vrouw & Wijzer – een organisatie die zich bezighoudt met het empoweren van vrouwen – op 10 maart een evenement in buurtcentrum Parkwijk, Almere, waar vrouwen gaan vertellen hoe ze met vallen en opstaan, tegen de stroom in, hun dromen hebben waargemaakt. Dit zal plaatsvinden aan gesprekstafels, waar de dames hun bijzondere verhalen zullen delen.

Ook onafhankelijkheidsexpert Ketty Lollia van K.L. E-Communication zal van de partij zijn, als speciale gastspreker. Om 14:15 zal zij voor de aanwezigen spreken over wat haar boek haar gebracht heeft, haar tips delen over succesvol werken aan je financiële onafhankelijkheid. Een belangrijk thema, aangezien in Nederland nog steeds veel vrouwen afhankelijk zijn van hun partners. Tijdens de dag zullen er ook maar liefst 10 exemplaren van haar boek 'Voel je Vrij' worden verloot onder de aanwezigen. Behalve Ketty spreken ook Evita Lagerwaard, Mina Gajadin en Sohra Nawid.

Het evenement zal plaatsvinden in buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 te Almere, vlakbij NS station Parkwijk. Toegang en deelname is gratis.

Ketty Lollia zal ook spreken op 9 maart, op het Ladies Event van Vrouwopeigenbenen.nl, en op 11 maart bij ‘Schoonheid is meer dan uiterlijk… Jij hebt het!’.

Foto's: Lollia/Voel je vrij/FOTY. Foto_Ketty: Ketty Lollia/Voel je vrij


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)