Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Sporting Almere wil komend seizoen gaan bouwen aan iets moois.

OndernemersBag: voor een effectief zakelijk netwerk

22 januari 2015

Almere is een ondernemersblad rijker: Het OndernemersBag boekje. Het is meer dan zomaar een zakenblad. Het is een mix van ondernemersplatform, ondersteuning in het bouwen van je business en een goedgevulde Goodie Bag.

Nieuwe economie
De nieuwe economie draait op internet en netwerken: een baan of opdracht haal je binnen via je netwerk, en steeds meer verkoop gaat online. Als je net start als ondernemer weet je dat netwerken belangrijk is, maar niet in welk netwerk je potentiële klanten of aanbevelers zitten. Om nieuwe ondernemers wegwijs te maken, is OndernemersBag opgestart.

OndernemersBag biedt een platform voor startende en bestaande ondernemers. Voor nieuwe ondernemers een bron van informatie over ondernemen, via artikelen in het OndernemersBag boekje, maar ook op de site met een mix van eigen blogs en externe artikelen over ondernemen. Naast deze algemene informatie, kunnen ze ook hun eigen specifieke uitdagingen voorleggen aan het team van OndernemersBag dat, of zelf kan helpen of een partner uit het platform kan inschakelen of adviseren. Door te participeren in het OndernemersBag boekje kan elke B2B ondernemer zich profileren en zodoende meer business partners vinden.

Waar te krijgen
Ondernemers die in 2014 binnen Almere zijn gestart met hun onderneming, ontvangen binnenkort persoonlijk deze OndernemersBag. Verdere verspreiding vindt plaats via de diverse regionale netwerkevenementen. Bezoekers van BBB (Bitter Ballen Borrel) Lelystad en Netwerken Almere hebben de OndernemersBag al mogen ontvangen. BBB Almere is de volgende, en OndernemersBag zal ook aanwezig zijn op de beurs ‘Duurzaam en Innovatief Leven’ op 17 en 18 februari in Mac3Park. Vanaf 1 februari is het OndernemersBag boekje digitaal verkrijgbaar en kan via OndernemersBag.nl gevraagd worden.

OndernemersBag, meer dan een GoodieBag
Allereerst is er het OndernemersBag: de GoodieBag, gevuld met natuurlijk premiums, kortingsbonnen, flyers, visitekaartjes en het OndernemersBag boekje. Het boekje is een blad voor en door ondernemers, bedoeld voor kennisoverdracht tussen ondernemers onderling. Het boekje bevat artikelen met tips en adviezen over ondernemerschap, interviews met andere ondernemers, advertenties en interessante aanbiedingen voor ondernemingen. Daarnaast kan het team van OndernemersBag ondernemers ondersteunen of helpen om met organisaties in contact te komen die kunnen helpen bij een specifiek probleem.

En om het zakelijk te combineren met ‘goede zaken’ afsluiten, is er als extraatje een spaarprogramma, dat o.a. korting op offertes kan opleveren. Kortom, OndernemersBag ondersteunt bij start en vervolg van je onderneming, door mee te helpen aan het bouwen van je netwerk.
OndernemersBag is te vinden op Twitter, Google+ en op Youtube. Op Facebook als OndernemersBag Almere.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)