Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Ontdek Almere met De Rally

Hoe goed ken jij Almere? Laat je verrassen door De Rally van het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie! De afgelopen maanden heeft het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie zich ondergedompeld in Almere Stad en daar een uniek interactief stadsspel ontwikkeld. Kom met De Rally op plekken in Almere Stad waar je nog nooit eerder bent geweest.

Almere vanuit een ander perspectief
Het eerste en tweede weekend van september brengt De Rally je van de ene naar de andere verwondering en laat je kritisch naar de veranderende stad kijken. Loop dwars door het kloppende hart van Almere en ontmoet bijzondere mensen op verrassende plekken. Tijdens het spel komt alles en iedereen tot leven, kom je heel wat te weten over het leven in de stad Almere en lijkt alles bij toeval net anders te lopen dan verwacht. Acteurs verdwijnen in de menigte, willekeurige voorbijgangers ogen verdacht. Zijn ze toevallige passanten óf zijn ze onderdeel van een complot? Met De Rally kom je op plekken waar je nog nooit eerder bent geweest.

Bad van Marie
Het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie is befaamd om zijn ingenieuze spel met de werkelijkheid. Bad van Marie heeft zich vernoemd naar de kooktechniek ‘au bain-marie’. Waarbij voedsel ondergedompeld wordt in een heet of koud waterbad. Theatergezelschap Bad van Marie maakt voorstellingen waarbij het publiek wordt ondergedompeld in een theatrale ervaring. Dat onderdompelen gebeurt even delicaat als het koken au bain-marie: de theatrale ervaring komt terloops binnen, bijna zonder dat je het merkt. Wat is echt en wat is gespeeld? Dat is de grootste vraag bij projecten van Bad Van Marie.

Wanneer
Za 1 & za 8 september 2018 om 09.30 & 13.30 u Zo 2 & 9 september 2018 om 11.30 & 14.45 u
Startlocatie
Reigers Inn (Weerwaterplein 3, 1324 EE Almere)
Prijs
Regulier € 10 / Korting € 7,50

De Rally is een productie van het Vlaamse gezelschap Bad van Marie in samenwerking met Corrosia Theater, Expo & Film en wordt mede mogelijk gemaakt door BankGiro Loterij Fonds, Provincie Flevoland, Fonds 21 en Gemeente Almere. Met speciale dank aan de nieuwe bibliotheek, Reigers Inn en Hudson’s Bay

Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl

Foto: © Peter Boelens


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)