Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Ontmoet en Groet Alexandra Penrhyn Lowe bij Stumpel Almere

In de week van de Literatour komt Alexandra Penrhyn Lowe langs bij Boekhandel Stumpel Almere. De toegang hiervoor is gratis. Haar komst in de week van de Litratour is niet toevallig. Het nieuwe deel Wolfsbloed - De laatste Wachter Boek 2 is dan net verschenen ( verschijnt 17 maart).

Heb je vragen over Alexandra? Over hoe je moet schrijven? Hoe ze Vals adapteert? Of wil je gewoon een handtekening? Het kan allemaal op woensdagmiddag 25 maart! We vinden het leuk als jij en je klasgenootjes langskomen !! Ben je tussen de 15 en 18 jaar oud? Dan krijg je in de periode van 23 maart tot en met 26 april €5,- korting op het boek. Aanmelden kan via almere@stumpel.nl


Over Alexandra Penrhyn Lowe
Alexandra Penrhyn Lowe is de schrijver achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan maar liefst 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Ze werkte daarnaast als scenarioschrijver mee aan de serie en de eerste twee Anubis-films. Ook stond ze aan de wieg van de jeugdserie Vrijland en bedacht ze de serie Vrolijke Kerst. Momenteel adapteert ze de YA-thriller Vals van Mel Wallis de Vries tot bioscoopfilm.

Sevenster, Alexandra's eerste boek in de serie 'De laatste Wachter' werd bekroond met de Crimezone Award voor beste YA-thriller van het jaar.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)