Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Zondag team ASC Waterwijk nog steeds zonder punten.

Ontmoet en groet Almeerse auteurs bij Boekhandel Stumpel

24 oktober 2017

Op initiatief van auteur Aline van Wijnen is er Zondag 12 november van 13:00 – 15:00 uur een “Ontmoet & Groet Almeerse auteurs” in boekhandel Stumpel, Schutterstraat 18, Citymall Almere.

Dat er veel goeds komt uit Almere wisten we al. Maar wist u ook al dat er van de Nederlandse literatuur - fictie en non-fictie - een groot deel afkomstig is uit Almere? Prijswinnaars, genomineerden, debutanten, veteranen, fulltimers, parttimers, maar allen met de innerlijke drang om gedachten, gevoelens, visies en interpretaties te uiten en te delen. De hoogste tijd om eens zoveel mogelijk auteurs bij elkaar op één plek te verzamelen!

Zo krijgt u de kans om meerdere schrijvers tegelijk te ontmoeten en al het werk van hen bij elkaar te zien. Het belooft een gezellige middag te worden met een flink aantal in Almere woonachtige en werkende auteurs, zoals bijvoorbeeld Aline van Wijnen, Ilse Ruijters, Jet van Vuuren, Marcel Beijer, Mariette Middelbeek, Gerrit Jan Groothedde en Maria van Daalen.

Pak uw kans op zondag 12 november om vragen te stellen aan uw favoriete auteur(s), beluister hun voordracht uit eigen werk, beluister hun toekomstplannen, laat uw boek(en) signeren en ga op de foto met haar of hem als u wilt!

Zondag 12 november 13:00 - 15.00 uur
Boekhandel Stumpel Almere
Schutterstraat 18
1315 VJ Almere
036 – 3020130
almere@stumpel.nl
http://www.stumpel.nl/winkels/boekhandel-stumpel-almere
https://www.facebook.com/stumpelalmere/


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)