Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Open dag Bloemboetiek en Dynamiek door Omega Zorg

22 oktober 2015

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Bloemboetiek & Dynamiek op 30 oktober a.s. De open dag is bedoeld om mensen, die op zoek zijn naar dagbesteding, kennis te laten maken met De Bloemboetiek en Dynamiek. U kunt tevens Team Ambulant en Het Klaverblad ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Omega Zorg is een organisatie die op verschillende gebieden zorg verleent aan mensen met een beperking. Dit kan zowel individuele als groepsbegeleiding zijn, bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding. Deze dagbesteding gebeurt o.a. bij Bloemboetiek en Dynamiek voor (jong) volwassenen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Het Klaverblad is een project voor kinderen met een beperking die niet naar school kunnen en op het Klaverblad dagbesteding en intensieve begeleiding krijgen. 

Team Ambulante biedt begeleiding in heel Flevoland op het gebied van:
- Opvoed ondersteuning
- Hulp bij bijvoorbeeld post, kontakten met instanties, financiën en structuur
- Het begeleiden van cliënten op het gebied van psychiatrische of gedragsproblematiek, autisme, verslaving, criminaliteit en uitzichtloze situaties.

Onder het genot van een hapje en een drankje verwelkomt men u op deze open dag bij de Bloemboetiek, Dynamiek, Het Klaverblad & Team Ambulant. Kom op vrijdag 30 oktober tussen 14:00 en 17:00 uur naar de Kerkgracht 4 te Almere Haven.

www.omegagroep.nl
Team Ambulant De Stelling 13-01
Het Klaverblad 0320-287270
Bloemboetiek
Dynamiek


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)