Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Openluchtfilm Haven

Op vrijdagavond 24 augustus organiseren de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film opnieuw een filmvertoning op de Markt in Almere Haven. Deze zomeravond staat geheel in het teken van roadmovies. Welke film we gaan draaien kun jij meebepalen.

Van 15 juni t/m 15 juli kun je op de Facebookpagina van Corrosia Almere Haven stemmen via de online poll. Je kunt kiezen uit de volgende films:

1. Captain Fantastic (2016, Matt Ross)
De anarchistische Ben woont met zijn zes kinderen ver teruggetrokken in de bossen van Noord-Amerika. Wanneer zijn vrouw overlijdt, trekt hij met zijn kinderen de boze bewoonde wereld in.

2. La Pazza Gioia (2016, Paolo Virzì)
De extraverte, wereldse Beatrice is blond en bipolair; de rebelse Donatella is donker en depressief. Samen ontsnappen ze uit een psychiatrische kliniek. In hun zoektocht naar geluk maken ze een roadtrip door Toscane, waarbij ze oog in oog komen te staan met hun verleden.

3. Nebraska (2013, Alexander Payne)
De geestelijk vermoeide Woody Grant is vastbesloten naar Lincoln, Nebraska af te reizen om daar zijn prijzengeld te innen. Zoon David vergezelt hem in deze melancholische roadmovie.

4. Visages Villages (2017, JR & Agnès Varda)
Fotografe Agnès Varda en beeldend kunstenaar JR trekken samen door Frankrijk om mensen te portretteren die ze onderweg ontmoeten. Terwijl ze het landschap transformeren tot een museum, ontstaat er een hartverwarmende vriendschap tussen de twee kunstenaars.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)