Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Optimist on Tour 19 mei Surfstrand Almere Haven

Op zaterdag 19 mei maak je van 10:00 tot 17:00 bij Windsurfcentrum Almere gratis kennis met de watersport! Kom zeilen, windsurfen en suppen op het surfstand in Almere Haven. Je wordt begeleid door enthousiaste instructeurs, die je graag helpen de beginselen van het zeilen bij te brengen. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma.

Windsurfcentrum Almere wordt bij de organisatie ondersteund door Optimist on Tour. Optimist on Tour is een initiatief van het Watersportverbond om waarbij kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de watersport. Hiermee wil het Watersportverbond de watersport (zoals zeilen, kanovaren, suppen en windsurfen) op de kaart zetten voor de jeugd tussen de 8 en 13 jaar. Lees meer over het evenement Optimist on Tour op www.windsurfcentrumalmere.nl/zeilles.

"Een van de doelstellingen van Optimist on Tour is plezier. Bij Optimist on Tour komen echt alle kinderen met een grote glimlach het water af. Een ander doel is om kinderen vervolgens door te laten stromen naar een vaarschool of vereniging. En hoe leuk dat ze zich na afloop van de kunnen aanmelden voor een tweede proefles of wie weet boeken ze wel een kamp." aldus Ilse Köpping, hoofdinstructeur Optimist on Tour.

Aanmelden kan op www.windsurfcentrumalmere.nl/zeilles


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)