Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Oud-deelnemers Kunstbende Flevoland gezocht voor Zoete Wraak

Alle oud-deelnemers van Kunstbende Flevoland krijgen op zondag 21 juni de kans om zoete wraak te nemen op de juryleden van Kunstbende. Welke talenten heeft Kunstbende ooit onterecht over het hoofd gezien? Oud-deelnemers boven de 18 jaar worden opgeroepen om revanche te nemen tijdens Zoete Wraak. Een speciale jury beoordeelt de Flevolandse deelnemers tijdens de reguliere voorronde van Kunstbende Flevoland. Winnaars van Zoete Wraak gaan daarna de strijd aan met andere winnaars uit Nederland tijdens de finale in de Westergasfabriek in Amsterdam op 26 september 2015.

Kunstbende is een wedstrijd voor jong creatief talent tussen de 13 en 18 jaar. Flevolandse jongeren strijden op zondag 21 juni in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. De wedstrijd biedt jongeren een podium waarop zij hun talent laten zien en verder kunnen ontwikkelen. Inmiddels heeft Kunstbende Flevoland 80 aanmeldingen binnen van jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Inschrijven is nog t/m 12 juni mogelijk via www.kunstbende.nl. Zoete Wraak-nemers schrijven zich ook via deze wedstrijd in.

Kunstbende Flevoland
Sinds 2014 organiseert Corrosia Stad in samenwerking met Centrum Amateurkunst Flevoland de Flevolandse voorronde van Kunstbende. Deze vindt plaats op zondag 21 juni vanaf 12.00 uur in Corrosia Stad, Stadhuisplein 2, Almere Stad. De winnaars van de voorronde strijden op zaterdag 26 september in de Westergasfabriek voor de grootste prijs: een optreden op één van de bijzondere mainstages – Oerol, Mysteryland, International Film Festival en anderen.

Kunstbende Flevoland en Zoete Wraak worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland, Fonds voor Cultuurparticipatie, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSB Fonds, ArtEZ, IDI.TV en CJP.

Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl of www.kunstbende.nl

Foto: Workshop Dans Kunstbende Flevoland 2015 © Anna van Kooij


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)