Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Overijssel door de ogen van vakantiegangers: Bianca en Lofti Ochse en Mirjam en Alinda Antonysen uit Almere

29 juni 2017

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?

De vakantiegangers ontvangen een koffer met tickets, opdrachten en tips. Een week lang trekken ze erop uit en worden ze op leuke momenten gevolgd door de camera. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel?

Bianca & Lofti Ochse uit Almere
Bianca en Lofti komen met hun drie kinderen vakantie vieren in Overijssel. Het is altijd een gezellige chaos in het enthousiaste en ondernemende gezin. Ze vinden niks te gek, zeggen ze. En gekke dingen doen ze zeker in het waterrijke Overijssel waar echte waterbuffels voorkomen. Benieuwd wat het gezin de hele week heeft meegemaakt? Je ziet het vanaf 10 juli dagelijks op TV Oost.

Mirjam & Alinda Antonysen uit Almere
Mirjam gaat samen met haar drie kinderen en moeder Alinda, tevens vaste oppasoma, op vakantie naar Overijssel. Mirjam is verknocht aan social media, hopelijk is er bereik in het verre Overijssel. Het vrolijke stel is altijd in voor iets nieuws en wordt deze vakantieweek op hun wenken bediend. Klompen, een tuk tuk en een workshop bij de Vechtdalkok, dat wordt vast genieten. Het wordt zelfs zo leuk dat ook vader Mike besluit alsnog af te reizen naar Overijssel. Ook hun vakantie volg je van 10 t/m 14 juli op TV Oost.

‘Zomer in Overijssel’ met het gezin van Bianca & Lofti en de familie van Mirjam & Alinda zie je van 10 t/m 14 juli elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op http://www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.

Foto's:
- het gezin van Bianca en Lofti Ochse
- de familie van Mirjam en Alinda Antonysen


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)