Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Petra Berger brengt Tribute to Streisand

Zangeres Petra Berger brengt in KAF Almere een eerbetoon aan haar grote voorbeeld Barbra Streisand. Het concert vindt plaats op vrijdag 17 november. Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster, met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder verjaardagsconcert.

Veelzijdig Repertoire
De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend in de hedendaagse lichte muziek. Nog maar zelden zijn songs van dit kaliber ‘live’ te horen. Om dit veelzijdige repertoire te vertolken, is een topzangeres als Petra Berger nodig. Samen met haar band onder leiding van Edwin Schimscheimer brengt Petra fraaie vertolkingen van klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’, pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en nummers uit de film ‘Yentl’ en de musical ‘Cats’. Daarbij vertelt ze het boeiende levensverhaal van Streisand. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, haar ambities, haar perfectionisme en haar angsten.

Awards
Petra Berger is zelf ook een award winnende zangeres met gouden en platina cd’s op haar naam. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op, en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig. Petra keert hiermee terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden. “Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.

DATUM EN LOCATIE: 17 november 2017 in KAF Almere 
AANVANG: 20.30 uur 
TICKETS: 19,50 euro via de kassa van KAF 
TELEFONISCH : 036-84 55 555

ONLINE: https://kaf.nl/theater/agenda/seizoen-2017-2018/petra-berger-1/


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)