Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Pittige duels in zaterdagvoetbal.

In de zaterdag tweede klasse B zullen de ploegen uit Almere weer flink tegenstand krijgen, FC Almere moet naar het voorlaatste TOV en krijgt te maken met een fysiek sterke ploeg.

Winst is de enige optie willen de Havenaars uit het dal klimmen waar ze al een poosje in zitten. TOV dat twee punten meer heeft kan door verlies de rode lantaarn van Almere overnemen. FC Almere moet Gary Bouwmeester nog twee duels missen door schorsing, verder heeft trainer Jamal Yahiaoui de selectie vrijwel compleet.

ASC Waterwijk krijgt BFC op bezoek en beiden ploegen hebben tot nog toe tien punten behaald. Bij winst van een van de partijen kan men aansluiten in de subtop. Vorig seizoen gaven beiden ploegen elkaar niet veel toe maar promoveerden zij wel allebei.

In de derde klasse C krijgt Buitenboys te maken met Maarssen dat een punt achterstaat op koploper NITA. Bij winst voor de Almeerders zou men 4e op de ranglijst kunnen worden. Spanning dus ook in deze klasse.

In 4F gaat AS´80 bij Cobu Boys op bezoek en kan bij winst aansluiten met de subtop. De Almeerders draaien een redelijk seizoen en willen zo hoog mogelijk eindigen met misschien wel nog wel een periode.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)