Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Popronde Almere maakt programma bekend

Zaterdag 29 september vindt de Popronde in Almere plaatst. Dit is de negende keer dat Almere deel uitmaakt van de Popronde, het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Op zaterdag 29 september tussen 12:00 en 03:00 uur wordt Almere Centrum overspoeld met muziektalent vanuit heel Nederland. Op 14 verschillende locaties kunnen bezoekers de nieuwste acts gratis ontdekken.

Popronde Almere heeft dit jaar 27 acts geprogrammeerd verspreid door het centrum van Almere. De acts komen allen niet uit Almere. Hierdoor krijgen de muzikanten de kans om buiten eigen stad op te treden en bekend te worden bij een breder publiek. Uit Almere zijn Kitchenette en Luna Mea geselecteerd om mee te reizen met de Popronde naar de andere 40 steden. Luna Mea werd bekend als achtergrondzangeres van onder andere Typhoon en Ronnie Flex, en pakt tijdens de Popronde zelf de voorgrond. Kitchenette heeft net een nieuwe EP uitgebracht en tourde onlangs nog met Fischer-Z door Nederland.

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Dit jaar is Kunstlinie Almere Flevoland geselecteerd als locatie voor het OOR podium, Hi-Fi Klubben is de 3voor12-locatie en is Café op 2 de locatie voor The Daily Indie. Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe locaties bijgekomen, waaronder Barista Café, The Black Cockatoo en Groot Wild. De nieuwe bibliotheek is weer terug als startlocatie, waar om 12:00 uur Dan Hair and the Extentions Popronde Almere aftrapt. Het dagprogramma vindt plaats op de Grote Markt en in de Passage, waar overigens ook de Passagedag plaatsvindt en wordt om 17:00 uur afgesloten bij Barista Café door Faradays. Vanaf 19:30 uur gaat de Popronde weer verder en ontdek je ‘s avonds tot in de late uurtjes de opvolgers van oud-deelnemers Kensington, De Staat en My Baby. Het volledige programma is te vinden op www.popronde.nl/steden/almere

Op de hoogte blijven van de Popronde Almere kan via Facebook of Instagram. Tijdens het festival zijn programmaboekjes te krijgen bij de deelnemende locaties. Ook staat er een team vrijwilligers op de Grote Markt, waarbij je terecht kunt voor informatie en muziektips.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)