Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Pro Almere zet zich weer in voor Serious Request.

Het begint een traditie te worden dat Pro Almere vestiging J.S.Bachweg de hele school een dag gezamenlijk zich inzetten voor het goede doel. Dit jaar gebeurt dit al voor de derde keer. Onder leiding van meester Marc Rombout wordt de gehele dag een radio uitzending verzorgt door de leerlingen en hun leraren. De uitzending is live te volgen via de kanalen van Omroep Almere. Al drie jaar verzorgt de school een dagelijks programma welke dit jaar van 11-12 uur kan wordt uitgezonden.

Het begint een traditie te worden dat Pro Almere vestiging J.S.Bachweg de hele school een dag gezamenlijk zich inzetten voor het goede doel. Dit jaar gebeurt dit al voor de derde keer. Onder leiding van meester Marc Rombout wordt de gehele dag (9-16 uur) een radio uitzending verzorgt door de leerlingen en hun leraren. De uitzending is live te volgen via de kanalen van Omroep Almere. Al drie jaar verzorgt de school een dagelijks programma welke dit jaar van 11-12 uur kan wordt uitgezonden.

De school bakt cakes, maar anderen klasse gaan de straat op om kerstliederen te zingen en zo geld op te halen voor het goede doel. Anderen doen het met bv het ophalen van lege flessen.

Het is een mooi gezicht als je ziet dat iedereen op school hier mee bezig is. We zien het als een project geeft Marc aan. We proberen het bedrag te halen van vorig jaar, ruim 1600 euro, maar dat was een heel mooi bedrag. Het geld wordt overgemaakt via de webpage van NPO radio 3.

Luister via omroepalmere.nl, of via de apps. En u hoort zeker hoe u ook uw bijdrage kunt storten. of klik hier op de link


Foto Frans van den Bos


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)