Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Programmering

Pro radio maandag


Elke werkdag aan het eind van de middag live radio, vanuit Studio 2 De pro radio Studio met de muziek en leuke rubrieken. 

presentatie is in handen van  Marc  Rombout samen met de leerlingen an de schoole
Luister of download onze uitzendingen terug van de afgelopen 2 weken.
maandag editie


Lees verder

Programmering Almere On AirAlmere On Air Het jongste radio station van Almere.

Radio maken is een virus voor veel vrijwilligers. Radio roept iets nostalgisch op bij vele ouderen, maar bij de jongeren is het toch een media onderdeel dat zij veel gebruiken. Ook zit men niet meer allemaal ‘s-avonds aan het toestel gekluisterd, maar is men tegenwoordig op elke plek in staat online te luisteren. Uiteraard gaat Almere On Air mee met deze ontwikkelingen. Zo zijn we op dit moment te beluisteren via de streams, omroepalmere.nl/live en komt er binnenkort een app uit waarin alle media kanalen zijn vertegenwoordigd.
 
Onze programma's zijn conform de CIE normering welke genoemd staan in de media wet. Zo staat de C voor cultuur, I voor informatie en de E voor educatie. Ons PBO heeft daarom een breed scala aan programma's opgesteld waaraan thans door de eindredacteuren invulling wordt gegeven.

Omroep Almere hanteert de Almeerse principles waar die oa uitgaan van diversiteit. Onze programma's kunnen hieraan worden getoetst.

Nieuwsvoorziening:

Nieuwsvoorziening is een van de belangrijkste taken van een lokale omroep. De burgers informeren over wat er gebeurt en dan specifiek over wat er zoal gebeurt in het verzorgingsgebied.

Daarvoor hebben we inmiddels een redactie dat al uit 8 vrijwilligers bestaat. Zij dragen zorg voor de nieuwsvoorziening op onze website omroepalmere.nl. 

Nu starten we ook met nieuwsvoorziening op ons radiostation Almere On Air. Elk uur wordt Nederlands en Wereldnieuws gebracht, aangevuld met een weerbericht. 

Binnen enkele weken wordt dan ook dagelijks elk uur het LOKALE nieuws gebracht. Altijd op een vast tijdstip. 


Wist u dat de website van Omroep Almere zo is ontworpen dat u op een mobiel apparaat een mooi geheel krijgt en niet hoeft te swipen om berichten te lezen? Uiteraard is ons radio station live te beluisteren overal in de wereld.

  Zo staan we voor samenwerking met andere organisaties, op dit moment lopen er veel gesprekken met diverse organisaties. Wij gaan de radio ook inzetten om groepen te verbinden, informatie voor doelgroepen, bv juridiche informatie, natuur, cultuur, jongeren en politiek.

Wilt u weten wanneer welk programma draait, klik bijgaande link aan en u heeft onze moderne gids
Klikt u op de programma naam krijgt u meer informatie over het programma, de makers etc.

Programmablad

Lees verder
Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)