Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Koningsnacht en Koningsdag. We allGo Party! Speciaal actieticket voor 6 euro bit.ly/2Hlici8

TV Programmering

Omroep Almere TV

Een jong maar ambitieuze omroep die zich richt op de inwoners van groot Almere. De TV is een belangrijk medium en dient conform wetgeving programma te brengen die voldoen aan de CIE normering genoemd in de mediawet. Ons PBO heeft in overleg met het MT wensen geformuleerd welke als uitgangspunt dienen te worden gebruikt voor de programma’s

Zo is de wens uitgesproken dat er programma’s moeten komen voor informatie, cultuur, sport, educatie. Deze zullen worden uitgewerkt onder leiding van onze eindredacteur Richard Vierbergen. Richard heeft zijn sporen verdiend in het veld, is ruim 30 jaar werkzaam geweest  in Hilversum, zijn sporen verdiend van kabelloper tot eindredacteur. Hij heeft kijk op wat en hoe maak je programma’s. Maar begrijpt ook de problematiek waar je als lokale omroep mee te maken krijgt. Ten eerste zijn er geen echte budgeten. Een programma als klokhuis kost voor 20 tot 30 minuten bedragen 30 tot 40 duizend euro.  Bedragen die niet haalbaar zijn.

Zo zijn de personele inzetten ook anders, wij werken met vrijwilligers, meest jongeren die zich willen specialiseren, ouderen die invulling van hun vrijetijd op een zinvolle wijzen willen besteden. Uiteraard zijn we als omroep heel dankbaar van hun inzet.

Ondanks al deze problemen zullen wij programma’s maken die aansprekend zullen zijn, serie gericht.

Door middel van ons uitzendsysteem, de meest moderne in Nederland voor de lokale omroepen, zijn we  instaat programma’s op vaste tijdstippen geheel automatisch te laten vertonen. Maken uitzend carrousels, die worden afgewisseld door Tekst TV en op later moment door Visual radio.
Door een team van vrijwilligers, studenten en partner organisaties hopen wij een invulling van de TV te geven die aansprekend zal zijn.
 


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)