Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

100ste member voor Floriade Business Club

Gepubliceerd op: 14-12-2017 21:09

De Floriade Business Club heeft op woensdagavond 13 december Groenteproductie Flevoland uit Dronten als 100ste member verwelkomd. Tijdens de Future Member borrel werd er met samen met ondernemers feestelijk geproost op deze mijlpaal. Om het 100ste membership te bezegelen, ontving Gert Koekoek van Groenteproductie Flevoland een gegraveerd member-bord gemaakt van kersenhout afkomstig van het Floriadeterrein. "Ik zie de Floriade als een vliegwiel voor de provincie Flevoland en Nederland met grote aantrekkingskracht. Door de Floriade Business Club leggen wij veel contacten, ook buiten onze eigen voedingsbranche. Een aanrader om in te stappen!", aldus Koekoek.
Lees verder

Realisatie Innovatiepaviljoen stap dichterbij

Gepubliceerd op: 14-12-2017 21:05

Woensdag 13 december 2017 stemden Provinciale Staten in met de bouw van het Innovatiepaviljoen van provincie Flevoland. Het paviljoen, op het Floriadeterrein, wordt een creatieve broedplaats, demonstratie- en presentatieruimte voor ondernemers en kennisinstellingen. Hiermee kan de provincie gastheer en aanjager zijn van wetenschappelijk én toegepast onderzoek op het gebied van metropolitaanse voedselvraagstukken. Zowel in aanloop naar de Floriade, als tijdens het evenement.
Lees verder

Provinciale Staten Flevoland geen uitstel opening Lelystad Airport

Gepubliceerd op: 14-12-2017 00:29

De opening van Lelystad Airport op 1 april 2019 mag niet uitgesteld worden. Dat vindt een overgrote meerderheid van Provinciale Staten in Flevoland. De oproep aan ‘Den Haag’ om de luchthaven op de afgesproken datum te openen stond in een motie die woensdag op initiatief van CDA en D66 werd ingediend.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)