Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Te veel consumenten gooien oude lamp nog in vuilnisbak

Gepubliceerd op: 29-06-2017 12:15

Hoewel steeds meer Nederlanders lampen inleveren voor recycling, geeft een derde van de consumenten toe hun oude lampen nog steeds in de vuilnisbak of glasbak te gooien. Dat blijkt uit het ‘Nationaal Verlichtingsonderzoek’ in opdracht van stichting LightRec onder meer dan 1000 consumenten. Uit het onderzoek komt naar voren dat vooral mannen en jongeren nog niet altijd weten waar een oude lamp thuishoort.
Lees verder

Flevolandse Rabobanken ondersteunen Flevolandse natuur

Gepubliceerd op: 22-06-2017 14:55

Rabobank Flevoland, Almere en Noordoostpolder-Urk zijn sinds woensdag 21 juni gouden vriend van Het Flevo-landschap. Symbolisch overhandigde Martin Jansen, directeur van Het Flevo-landschap, en de directievoorzitters Inge Zwijnenberg (Flevoland), Ugur Özcan (Almere) en Jetze Kempenaar (Noordoostpolder - Urk) welkomstpakketten voor nieuwe begunstigers uit.
Lees verder

Samen herinneringen ophalen: feestelijk evenement ter ere van 50 jaar Lelystad in Nieuw Land

Gepubliceerd op: 21-06-2017 12:00

Op 28 september 2017 is het precies 50 jaar geleden dat de eerste inwoners naar Lelystad kwamen. Een hele nieuwe samenleving ontstond. Op zondag 2 juli viert Nieuw Land het jubileumjaar door samen met bezoekers herinneringen op te halen. Tijdens de feestelijke middag, die in samenwerking met de FlevoPost wordt georganiseerd, staat de fototentoonstelling ‘Oog voor Lelystad’ centraal. In deze tentoonstelling zijn bijzondere foto’s uit de eerder genoemde periode in Lelystad te zien.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)