Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Brief van Tjeerd Herrema aan burgemeester Frank Weerwind bit.ly/2yzjExt

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Internationaal deelnemersveld in Pieter van den Hoogenband Zwemstadion

Gepubliceerd op: 22-06-2018 14:39

Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion vormt opnieuw het toneel voor de Orange Cup én de Nederlandse Kampioenschappen Pool Events. Zaterdag 23 en zondag 24 juni komen 285 topsporters uit dertien landen in actie. Voor Fedor Hes, bondscoach van het Nationaal Team Lifesaving Senioren, is het een ijkpunt richting zijn selectie voor het Wereldkampioenschap Lifesaving.
Lees verder

Een gat in je cv? Rémon zette een campagne op voor het vinden van zijn droombaan

Gepubliceerd op: 20-06-2018 14:49

De 32-jarige Rémon van de Laar uit Dronten heeft een gat in zijn cv. Hoe vind je dan een baan in het vak waar je een passie voor hebt? Dit is een herkenbaar probleem voor velen. De Drontenaar vond het antwoord in zijn passie voor communicatie. “Als mijn cv het niet kan aantonen, dan toon ik het zelf wel aan”, dacht hij. Hij zette een grootschalige campagne voor zichzelf op en schreef onder andere een aantal lokale ondernemers aan.
Lees verder

Bataviatocht in teken van 100 jaar Zuiderzeewet

Gepubliceerd op: 15-06-2018 15:28

Op zondag 24 juni a.s. organiseert de Stichting Perípatoo in Lelystad voor de derde keer de Bataviatocht, een wandeltocht van 8, 15, 20, 30 en 40 kilometer. De tocht zal dit jaar in het teken staan van 100 jaar Zuiderzeewet en voeren langs objecten die de maritieme geschiedenis van de voormalige Zuiderzee verbeelden. Vanaf 8 uur wordt er gestart vanuit restaurant By Lemonakis bij Bataviahaven.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)