Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Van een taart tot 250 euro cash: zo groot zijn de verschillen in waardering voor mantelzorgers

Gepubliceerd op: 17-10-2017 15:48

De verschillen in Nederland omtrent de wettelijk bepaalde mantelzorgwaardering, een jaarlijkse vergoeding vanuit de gemeente voor mantelzorgers, zijn zeer groot, blijkt uit onderzoek onder 37 gemeenten door Thuiszorgorganisatie Zuster Jansen. Waar de ene gemeente een waardering van €250 per mantelzorger ter beschikking stelt, kan men bij de andere gemeente alleen een zogenaamde ‘Mantelzorgtaart’ ophalen.
Lees verder

Politie zoekt in Horsterwold naar Anne Faber

Gepubliceerd op: 11-10-2017 15:25

De politie is in natuurgebied de Stille Kern bij Zeewolde op zoek naar sporen van de vermiste Anne Faber. De politie meldt daar met ME en speurhonden aanwezig te zijn in de buurt van het golfresort Zeewolde.
Lees verder

AaiPet best gewaardeerde schoolvoorstelling in Zuid-Holland

Gepubliceerd op: 10-10-2017 21:34

Twee mannen en vier iPads. Meer is het niet. Maar dat levert een hilarische en perfect getimede voorstelling op. Dit blijkt ook uit de hoge waardering die de leerlingen en leerkrachten van basisscholen uit Zuid-Holland aan de voorstelling AaiPet van theatergezelschap BonteHond geven. Van deze scholen, die deelnemen aan het programma Kijk|Kunst van Kunstgebouw, beoordeelde 82% van de leerkrachten en 86% van de leerlingen de voorstelling als uitstekend. Daarom ontvingen de acteurs van AaiPet op maandag 9 oktober de Kijk|Kunst-kup.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)