Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Koningsnacht en Koningsdag. We allGo Party! Speciaal actieticket voor 6 euro bit.ly/2Hlici8

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Je droomtuin zelf maken? Tips en advies beschikbaar

Gepubliceerd op: 20-04-2018 13:35

Het is prachtig weer. April en mei zijn de ideale maanden om weer aan de slag te gaan in de tuin. Hoe begin je? Je wilt niet dat je tuin te nat is, maar ook niet te droog. Hoveniers en tuincentra in Flevoland kunnen je advies geven. Zij hebben het handboek watervriendelijke tuin ontvangen en kunnen je over alle tips die in dit boek staan vertellen. Natuurlijk kunt u ook zelf online op www.zuiderzeeland.nl/wateroverlastvoorkomen kijken wat u kunt doen.
Lees verder

CHALLENGEFAMILY verlengt contract CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 20-04-2018 13:26

CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM, de grootste en bekendste triathlon van Nederland, zal ook de komende vijf jaar onder de vlag van CHALLENGEFAMILY opereren. Onlangs werd de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen verlengd.
Lees verder

Kinepolis pakt groots uit met Jurassic World Fallen Kingdom

Gepubliceerd op: 19-04-2018 11:56

Jurassic World fans krijgen de komende maanden de ultieme dino-beleving voorgeschoteld door bioscoopketen Kinepolis. Niet alleen ondergaan de grootste complexen een visuele indoor transformatie, er zijn ook een drietal speciale events.Zo zie je het nieuwste deel, Jurassic World : Fallen Kingdom als eerste tijdens de voorpremière op 6 juni en kijk je op 9 juni beide delen achter elkaar met de Kinepolis Jurassic World Marathon. Kun je niet wachten? Herbeleef dan op 1 mei deel 1 tijdens de speciale Drive-in bioscoop bij Kinepolis Jaarbeurs.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)