Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Hoe gaat het met u? Doe mee aan Mijnkwaliteitvanleven.nl

Gepubliceerd op: 12-12-2018 19:07

Op 15 december 2018 ontvangen inwoners van de gemeenten Dronten, Noordoostpolder en Lelystad per post een uitnodiging om mee te doen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl. Door mee te doen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl dragen inwoners bij aan een groot landelijk onderzoek en aan verbetering van de zorg. Deelnemers maken kans op een cadeaubon van 50 euro.
Lees verder

Respect! doet mee aan de Provinciale Staten verkiezingen in Flevoland

Gepubliceerd op: 12-12-2018 19:01

Respect!Nederland zal in samenwerking met Respect!Almere meedoen aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten op 20 maart 2019. "Het initiatief voor Respect!Flevoland kwam van Respect!Almere Raadslid Rene Eekhuis en onze fractie assistenten Rick van Mourik en Ingrid Pieters", legt Respect!Nederland voorzitter Gerdwin Lammers uit. "Respect is een landelijke politieke partij in opbouw en meedoen aan de PS verkiezingen stond na de Gemeenteraadsverkiezingen uiteraard hoog op ons verlanglijstje. Daarbij is de inzet en het enthousiasme van onze leden en onze lokale politieke vertegenwoordigers echter essentieel en van doorslaggevend belang voor de verdere provinciale en – straks- landelijke groei", aldus Lammers.
Lees verder

Flevoland in feestmaand: Nationale Snertdag 2018

Gepubliceerd op: 05-12-2018 19:33

'Maak van je snertdag een feestdag!' Helaas is de feestmaand december voor te veel mensen geen vrolijke periode om naar uit te kijken. Om hier wat aan te doen is dit ludieke event in het leven geroepen om zo veel mogelijk mensen (nu al 1.000+ aanmeldingen) door heel Nederland te verbinden op 9 december. Ook in Flevoland vindt dit sociale event plaats in Almere.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)