Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • NITA laat zich niet verrassen door SC Buitenboys.

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Start bouw ondergrondse fietsenstalling Kleine-Gartmanplantsoen, Amsterdam

Gepubliceerd op: 08-02-2019 20:11

ZJA Zwarts & Jansma Architecten verwierf samen met Ballast Nedam de opdracht van de gemeente Amsterdam voor het ontwerp en de bouw van de ondergrondse fietsenstalling onder het Kleine-Gartmanplantsoen; pal aan het Leidseplein in Amsterdam. Door de bouw van de ondergrondse fietsenstalling ontstaat bovengronds meer ruimte, waardoor het Leidseplein met het vernieuwde Kleine-Gartmanplantsoen een nieuwe ontmoetingsplek krijgt. Vandaag start de bouw van de fietsenstalling en gaat de eerste paal de grond in.
Lees verder

Dirk wint kerstcommercial competitie 2018

Gepubliceerd op: 04-01-2019 16:24

Inspirerend, ontroerend of irritant. Elke Nederlander heeft een uitgesproken mening over televisiecommercials en steekt deze niet onder banken of stoelen. Commercialreview speelt hier op in en startte een platform om commercials te beoordelen. Dirk van den Broek wint de eerste test: kerstcommercialcompetitie onder supermarkten.
Lees verder

Nederland krijgt nieuw triathloncircuit: TRI HARD SERIES

Gepubliceerd op: 04-01-2019 16:17

Organisatoren Jort Vlam, Richard Belderok, Jefry Visser en Lars Vreugdenhil gaan een samenwerking aan: op 31 december hebben zij bij de notaris het bedrijf TRIHARD BV opgericht. Dit label, waaronder maar liefst acht nationale wedstrijden vallen en waar triatleten al vanaf dit seizoen kunnen starten, focust zich op triathlons waar kwaliteit, herkenbaarheid en service voorop staan.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)