Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Regionaal nieuws


Filteren op datum:
        

Natuurkunstpark 2017 in Lelystad

Gepubliceerd op: 12-08-2017 15:42

Diverse kunstenaars uit Almere waren in Lelystad om hun 'natuur kunsten' in het Natuurpark Lelystad te laten zien. Dit was een initiatief van Almeerder Hein Walter, dichter en zorgkunstenaar.
Lees verder

Dringend hulp nodig voor Dierenasiel Crailo in Hilversum

Gepubliceerd op: 10-08-2017 21:38

Er is heel wat gebeurd, en ook in positieve zin. Want inmiddels heeft het oude bestuur bij Dierenasiel Crailo plaats gemaakt voor een hele nieuwe, gemotiveerde en enthousiaste groep mensen. Iedereen wil er alles aan doen om het dierenasiel weer op de kaart te zetten. Dit gaat helaas niet zonder slag of stoot en daarom is er o.a. een speciale crowdfunding actie opgezet via https://www.geef.nl/actie/wederopbouw-dierenasiel-crailo
Lees verder

Slim op de A27 helpt automobilisten spits A27 te mijden

Gepubliceerd op: 10-08-2017 17:22

Rijkswaterstaat werkt op dit moment aan de verbreding van de A27 en A1 om de doorstroming te verbeteren. Om de overlast voor het verkeer en de omgeving in de komende periode te beperken, worden er verschillende maatregelen genomen. ‘Slim op de A27’ is één van de maatregelen. Deze maatregel helpt automobilisten vanaf 4 september bij het mijden van de drukke ochtendspits tijdens de wegwerkzaamheden.
Lees verder

Meer Regionaal nieuws

Copyright © 2017 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)