Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Riek Bernard (56) uit Lelystad is ziek.

6 november 2018

Riek Bernard (56) uit Lelystad is ziek. De levensverwachting is niet te voorspellen. Haar kinderen, familie en vrienden willen ondanks dat de kanker met uitzaaiingen alles onzeker maakt hún moeder, hún vriendin en hún ‘alles’ nog één keer laten genieten van wat Riek graag zou willen. Maar dingen die je altijd nog wilde doen kosten geld. Op zondag 11 november a.s. is er door velen in Almere een Benefietconcert op poten gezet om geld in te zamelen en ‘hún’ lieve en zorgzame Riek nog éénmaal te verwennen... tot ze er niet meer is.

De blinde zanger en radiomaker Bob Bernard (28) heeft samen met zijn vriendin Larisse Danielle Bollenbakker (27) de afgelopen weken niet stil gezeten.


Bob verteld: “We hebben voor onze moeder alles over. Natuurlijk is het erg dat ze ziek is en dood gaat. Maar Larisse en ik hebben gewoon besloten dat we heel veel artiesten en mensen gaan mobiliseren om de Spotlight in Almere bomvol te krijgen en daar met velen zien een topmiddag en Top-avond te houden voor Riek. Heel veel artiesten en meedenkers hebben ons belangeloos geholpen omdat voor elkaar te krijgen.
Het klinkt raar, eigenlijk heel raar, maar het moet een feestje worden voor mijn moeder. Bijzonder, iemand gaat dood en tóch moet het een feestje worden. Er staat wel geen Marco Borsato of een Lee Towers op het podium maar er zijn zoveel artiesten die via YouTube of door heel veel optredens in hun eigen regio gewoon heel veel doen. Maar ook heel bekend zijn in bepaalde regio’s. Kijk maar eens wat er gebeurd is met Davina Michelle.
Die is van YouTube zangeres -ook door het TV programma de beste zangers- ineens heel bekend. Geweldig.
We hebben heel veel tam- tam gemaakt en hopen dat de Spotlight helemaal vol zit op zondag 11 november”.

Larisse vult lachend aan: “Of het nu wel of niet helemaal uitverkocht is, het belangrijkste voor mij is dat ik een ontzettend lieve schoonmoeder heb en voor mij is het gewoon een tweede moeder met een A plaats. Ik vind het heel erg wat het gezin doormaakt, maar ik hoop ook dat we met dit alles kunnen terugkijken op een geweldige tijd van liefde en saamhorigheid. Het is niet te bevatten hoeveel mensen ons helpen met dit Benefietconcert. Over topartiesten gesproken, er zit een giga verassing in het programma. We hebben er zin in.”


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)