Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Almeerse zaterdagclubs weer bij elkaar in de tweede klasse B.

Ruben van Amerongen (categorie Open Men) en Max Delhaas (categorie Junior Men) beiden 1e op NK Wakeboarden te Veendam

11 september 2018

Afgelopen weekend werd in Veendam het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden georganiseerd onder auspiciën van de NWWB (Nederlandse Waterski en Wakeboard bond). Zaterdag startte de wedstrijd waarbij een kleine 50 wakeboarders in diverse leeftijdscategorieën meededen aan dit jaarlijks terugkerende evenement.

Het Nederlands kampioenschap is een 400 punten wedstrijd die meetelt voor de wereldranglijst van het CWWC/IWWF. Afgelopen maanden hebben Max Delhaas en Ruben van Amerongen zich gedegen voorbereid, met name op de baan Lakeside te Zwolle die qua faciliteiten zeer goed aansluit op het internationale competitie niveau. Tevens in de aanloop hebben zij de nodige voorbereidingen gedaan op internationale wedstrijden in Europa. Beiden zijn zeer tevreden over het geboekte resultaat en zij gaan komende maand volop in de voorbereidingen naar het Wereld Kampioenschap. Nu is het zaak de vorm goed vast te houden.

Het WK 2018 dat dit jaar in Buenos Aires, Argentinië zal worden gehouden kent traditioneel een zeer sterk deelnemersveld. De exacte start datum is nog niet bekend dit zal voor zover nu bekend januari of februari 2019 gehouden worden.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)