Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Run op tickets voor voorpremière engste horrorfilm ooit

Het is horrorfans niet ontgaan: Hereditary - door internationale pers uitgeroepen tot 'engste horrorfilm ooit' - is op vrijdag 8 juni in voorpremière te zien tijdens de Kinepolis Horror Night. In een aantal bioscopen is de speciale horror-avond al bijna uitverkocht; liefhebbers moeten dus snel toeslaan om deze ultieme horrorfilmbeleving niet te missen!De Kinepolis Horror Night: Hereditary op vrijdag 8 juni zal onvergetelijk worden. Hereditary wordt 'The Exorcist van deze generatie' genoemd, dus die film alleen al is een bezoek aan de bioscoop meer dan waard. Tijdens de Kinepolis Horror Night is de filmbeleving nog intenser: iedereen krijgt een bijzonder welkomstdrankje, de bioscoop is aangekleed in horrorthema, en om op te warmen wordt de korte voorfilm Sweet Tooth vertoond.

Bijzondere gasten
Voor bezoekers in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is er een leuk extraatje: Nico van den Brink - regisseur van de korte voorfilm Sweet Tooth - en Jan Doense - alias Mr. Horror - zullen daar tijdens de Horror Night het publiek extra in de stemming brengen.

Laatste stoelen
Bij een aantal bioscopen loopt de verkoop van de Horror Night: Hereditary zo goed, dat de run op de laatste stoelen begonnen is. Vooral in Kinepolis Dordrecht en Kinepolis Jaarbeurs Utrecht hebben horrorliefhebbers de zalen al bijna volledig gevuld. Wil jij ook nog getuige zijn van dit unieke horrorfilm-event? Grijp snel je kans en scoor de laatste tickets!

Praktische info
- Vertoning: 08-06-2018
- In Kinepolis Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Utrecht, Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Zoetermeer, Hoofddorp
- 21:45 - 22:00: inloop
- 22:00 - 22:05: Vertoning korte film Sweet Tooth
- 22:10 - 00:16: Hereditary
- Speelduur: 126 minuten
- Kijkwijzer: 16, angst, grof taalgebruik
- Tickets: €10,50


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)