Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

SC Buitenboys krijgt te weinig tegen CJVV.

28 oktober 2019

In de zaterdag derde klasse C heeft Buitenboys op eigen veld zichzelf te kort gedaan. De ploeg van Patrick Bal speelde niet slecht maar had toch wel moeite om de kansen te benutten.

Twee ploegen die vanaf het begin vol op de aanval speelde en dat kwam de wedstrijd zeker ten goede. In de tiende minuut kwamen de Almeerders dan ook op voorsprong, een pass van Giovanni Kasanwirjo kwam bij Rowdy Moorman die uithaalde maar de keeper was attent maar kon de bal niet klemmen en was Faizel Mac Donald er snel bij om de 1-0 in te schieten. Later een ongelukkig moment voor een Buitenboys verdediger die te hard in kwam en de arbiter dit bestrafte met rood en moest men met tien man verder. Buitenboys hield toch aardig stand maar kreeg in de 30e minuut toch de gelijkmaker om de oren 1-1. De Almeerse ploeg leek van slag en de tegenstander profiteerde daar van. Nog voor de rust maakte CJVV dan ook nog de 1-2.

In de tweede helft moest Buitenboys zich beperken tot de counter en loerde men op fouten van CJVV. In de zestigste minuut was daar zón foutje maar Giovanni Kasanwirjo schoot echter op de paal. Met een man minder bleef de thuisploeg strijden voor elke meter en waren er ook nog wel mogelijkheden. De grootste kans was er in de 85e minuut toen Joey Wierstra Rowdy Moorman goed aanspeelde maar deze kon de CJVV-doelman niet verschalken. De laatste minuten bleef Buitenboys druk uitoefenen op de tegenstander maar gescoord werd er niet meer zodat een nipte nederlaag een feit was. Positief was wel dat Buitenboys met tien man bleef strijden voor een beter resultaat en dat was ook verdiend geweest. De Almeerders blijven door deze nederlaag wel hekkensluiter met een punt uit vijf duels.

Komende wedstrijd gaat Buitenboys op bezoek bij DOSC in Den Dolder.

Archief foto.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)