Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

SC Buitenboys laat zich niet verrassen door Robinhood (3-1).

14 april 2019

In de zaterdag derde klasse C heeft SC Buitenboys haar plicht gedaan door hekkensluiter Robinhood met nul punten te laten vertrekken uit Almere.

De ploeg van trainer Patrick Bal kan eigenlijk geen prijs meer halen of het moet nog wat geluk hebben in de derde periode en zelf alle duels winnen en maar hopen dat de concurrentie dan punten verspeelt.

De Almeerders speelden deze middag een slordige wedstrijd en gaf de tegenstander bij vlagen de kans om wat terug te doen maar daar slaagde de ploeg uit Amsterdam uiteindelijk niet in. Buitenboys kwam in de 7e minuut wel aan de leiding toen Rowdy Moorman een fout van de doelman van Robinhood afstrafte (1-0). De gasten probeerde wel om wat terug te doen en leek in de 30e minuut op gelijke hoogte te komen maar Buitenboys doelman Rick van Dekken voorkwam erger. Hierna nog wel wat momenten voor beide doelen maar de 1-0 stand bleef tot de rust op het scorebord staan.

Na de hervatting begon Robinhood sterk maar twee grote kansen wist men niet te benutten. Dat deed Buitenboys in de 60e minuut wel, uit een voorzet van Jesper Haazelager wist Michael Buth de voorsprong te verdubbelen (2-0). Robinhood kwam nog wel terug maar slaagde er niet in het net te vinden. Een kwartier voor tijd moest Buitenboys met tien man verder toen Colin van der Hoorn z’n tweede gele kaart voorgeschoteld kreeg. Buitenboys behield met tien man ook het betere van het spel en scoorde dan ook nog de derde treffer. Brandon de Haro Orozco rondde een goede actie van Rowdy Moorman knap af (3-0). Dat de gasten de eer vlak voor tijd nog wisten te redden was wel verdiend gezien de inzet van deze ploeg.

Komende wedstrijd gaat Buitenboys op bezoek bij CTO’70 dat voorlaatste staat.

Archieffoto: Rowdy Moorman scoorde zelf een keer en stelde Brando de Haro Orozco in staat om ook te scoren.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)