Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

SC Buitenboys met ruime zege richting seizoenseinde.

In de zaterdag derde klasse C heeft Buitenboys haar plicht gedaan om voor eigen publiek een terechte overwinning te boeken.

Amstelveen Heemraad moest met 7-1 het onderspit delven. Twee ploegen speelden eigenlijk nergens meer voor en daar ging Buitenboys het beste mee om. De ploeg van Patrick Bal wist deze middag zeven keer het net te vinden. Amstelveen lukte het slechts eenmaal. Bij Buitenboys waren Michael Buth 2x ,Dave Altorf, Zoe Visser,Rowdy Moorman,Tim van Leerdam, en Jerven Devid allen eenmaal deze middag trefzeker. Amstelveen deed nog wel wat terug via een strafschop die eerste werd gestopt door Rick van Dekken maar kort hierna moest hij toch voor een tweede penalty zwichten en redde de Amstelveners hiermee de eer. Hierna nog genoeg mogelijkheden voor de Almeerders op de score nog verder op te voeren maar de kansen die er nog kwamen strandde in schoonheid.

Buitenboys staat op een mooie vijfde plek en gaat de laatste wedstrijd op bezoek bij Laren’99. De heenwedstrijd eindigde dit seizoen in 3-4 voor Laren’99. Buitenboys zal ongetwijfeld revanche willen nemen en hiermee het seizoen in stijl af willen sluiten.

Foto: Rowdy Moorman was met diverse assists belangrijk bij de doelpunten van Buitenboys.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)