Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

SC Buitenboys wacht nog steeds op eerste overwinning.

4 november 2019

Buitenboys heeft in de zaterdag derde klasse C nog niet het zoet der overwinning mogen smaken. De ploeg van Patrick Bal verloor nipt met 3-2 bij DOSC en blijft dan ook hekkensluiter. Bij DOSC was Koen van der Wolk met drie treffers de grote man.

Dit was voor de Almeerders een belangrijk duel want winnen was wel een must wilde men uit de onderste regione vandaan komen. In de 2e minuut moest men echter al een goal toestaan en dat was een streep door de rekening. De slordige opbouw bij Buitenboys deed het spel van de Almeerders geen goed. Toch kwam men in de 15e minuut op gelijke hoogte toen van een fout van DOSCachterin daankbaar gebruik werd gemaakt. Giovanni Kasanwirjo schoot op de paal maar de rebound werd door Faizel Mac Donald wel binnen geschoten.1-1. DOSC kwam sterk terug en scoorde met een kopbal de 2-1. Buitenboys nam het spel wel weer in handen maar na een fout bij de gasten scoorde DOSC nog voor de rust de 3-1. Toch deed Buitenboys voor de rust nog wat terug uit een strafschop, een speler van DOSC maakte hands en kreeg z’n tweede gele kaart en kon verrekken. Rowdy Moorman scoorde uit de strafschop de 3-2. Het leek er nu weer aardig uit te zien voor Buitenboys met de tweede helft nog in het verschiet.

Na de rust was er al snel de tweede rode kaart voor de thuisploeg en zou Buitenboys hiermee haar voordeel moeten doen maar dat gebeurde niet echt. Kansen kwamen er maar en inzet werd maar net van de lijn gehaald en ook de doelman van DOSC redde nog een keer fraai. Ook bij Buitenboys kwamen er irritaties en kwam er ook voor hen een rode kaart, hierna gaf DOSC weinig meer weg en leed Buitenboys weer een nederlaag. Met een punt uit zes duels wordt het tijd voor de Almeerders om weer eens een driepunter binnen te halen. Komende zaterdag wacht de Almeerders weer een pittige tegenstander als TOV op bezoek komt.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)