Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Scholieren Almere scoren gemiddeld 6,495 op cijferlijst

6 september 2017

Middelbare scholieren in Almere halen gemiddeld een 6,495 op de cijferlijst. Dat blijkt uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl. Hierbij is gekeken naar de gemiddelde cijferlijsten over een periode van vijf jaar. Voor het eindexamen halen scholieren in Almere gemiddeld een 6,410.

Hoogste cijfers Flevoland in Zeewolde, Dronten en Noordoostpolder
De hoogste cijfers in Flevoland werden gehaald in Zeewolde. Hier haalden scholieren gemiddeld een 6,680. In de Dronten lag het gemiddelde cijfer iets lager: 6,665. In de Noordoostpolder was het gemiddelde cijfer 6,519.

Gemiddeld halen scholieren in de provincie Flevoland een 6,518 op de eindlijst. Voor het eindexamen haalden Flevolandse scholieren gemiddeld een 6,462.

Laagste cijfers Flevoland in Urk, Almere en Lelystad
In de gemeente Urk haalden scholieren de afgelopen vijf jaar de laagste cijfers van Flevoland (6,474). Urk wordt gevolgd door Almere, waar het gemiddelde 6,495 is. Hiermee behoort Almere tot de top 5 van grote steden met de laagste cijfers.

In Lelystad halen scholieren gemiddeld een 6,499 op de eindlijst. Bekijk meer achtergrondinformatie over behaalde cijfers op https://www.beslist.nl/info/back-2-school.html

Schoolagenda’s vooral populair in de brugklas
Ook is gekeken naar de populariteit van de schoolagenda. Voor veel brugklassers vervult de schoolagenda een belangrijke rol in het eerste jaar op de middelbare school. Na de brugklas wordt de papieren agenda echter snel ingeruild voor een digitale variant op een smartphone of laptop.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)