Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Selectie nieuws bij de Almeerse hockey club.

De Almeerse hockey club maakte vandaag via hun instagram bekend dat Jonas de Geus, Terrance Pieters, Daniel de Haan, Daan Dekker en Deegan Huisman ook aankomend seizoen de kleuren van Almeerse verdedigen.

De Almeerse wil met spelers uit de eigen jeugdopleiding stapsgewijs hun positie in de hoofdklasse versterken. De Almeerse hockey club is dan ook blij dat deze eerder genoemde talentvolle spelers uit eigen stad zich langer binden aan de Almeerse. Hierdoor ziet de toekomst er rooskleurig uit voor het team van Pasha Gademan

Ook maakte de club bekend dat Manuel Verga (tijdelijk) zal gaan vertrekken hij zal komend seizoen uitkomen voor San Sebastian in Spanje. De Almeerse bedankt Manuel voor zijn inzet, de vele goals en wensen hem veel succes in Spanje. Na het komend seizoen hoopt de Almeerse dat Verga weer aansluit bij de Heren 1.

Daarnaast is de Almeers in gesprek met potentiële versterkingen om het team voor volgend seizoen van nog meer kwaliteit te kunnen voorzien.  Dit hopen ze zo snel mogelijk bekend  te kunnen maken. 


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)