Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Senioren Flevo Phantoms naar de eredivisie

8 februari 2019

De senioren-heren van American Footballvereniging Flevo Phantoms gaan komend seizoen in de eredivisie spelen. Het team uit Almere behoort daarmee tot de acht beste teams van Nederland. Dit is een grote prestatie van de mannen, die zich onder leiding van headcoach Ronald Callenbach in twee jaar tijd naar de landelijke top hebben gestreden.

Start competitie
De Phantoms spelen hun eerste competitiewedstrijd op zaterdag 16 februari om 19.00 uur tegen de Groningen Giants. Dit is een uitwedstrijd. De eerste thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 3 maart, om 14.00 uur tegen Hilversum Hurricanes. Locatie: Sportpark De Marken 4a, Almere Haven. De finales om het landskampioenschap worden gespeeld tijdens de Tulip Bowl op 7 juli. Het volledige wedstrijdschema staat op de website: www.flevo-phantoms.nl/wedstrijdschema

Over American Footballvereniging Flevo Phantoms
De Flevo Phantoms zijn dé American Footballclub van Almere. Het is de snelst groeiende vereniging van Nederland. Iedereen van 8 jaar en ouder die American Football wil leren spelen kan bij de Flevo Phantoms terecht. De jeugd speelt flag football (Peewees en Cubs). Vanaf 14 jaar (Cadets) en ouder spelen we tackle football (full contact). De jeugdteams zijn gemengd, jongens en meiden spelen samen. Naast een heren-seniorenteam is er ook een damesteam voor senioren, de Flevo Foxes. American Footballvereniging Flevo Phantoms is sinds voorjaar 2018 gehuisvest op Sportpark De Marken in Almere-Haven. Dit is naast de tennisvereniging.

Meer informatie
www.flevo-phantoms.nl
info@flevo-phantoms.nl

Foto: Germaine Akkerman


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)