Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Single SuperMom 29 mei 2016

Optredens, discussies, ontmoetingen en cabaret over single moms op 29 mei. Stichting Single SuperMom van start in Almere met spetterende gratis kick off in De Kunstlinie Almere Flevoland. Op zondag 29 mei organiseert Stichting Single SuperMom - een landelijke stichting die zich inzet voor de empowerment van alleenstaande moeders – een kick off van haar activiteiten in de Kunstlinie Almere Flevoland. Onder de noemer ‘Let’s Celebrate You, Single SuperMom’ organiseert de stichting op 29 mei een middag vol spetterende optredens, cabaret, muziek en paneldiscussies over het alleenstaand moederschap. Ook zijn er bekende single moms aanwezig waaronder cabaretière Jetty Mathurin en tvpsychologe Barbara Nanninga. Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur. De middag is georganiseerd om alleenstaande moeders te inspireren, te verrassen, te versterken en met elkaar te verbinden.

Voorzitter van stichting Single SuperMom Eva Yoo Ri Brussaard: “Nederland telt meer dan een half miljoen eenoudergezinnen, waarvan 87% bestaand uit alleenstaande vrouwen met kinderen. Alleen voor de kinderen zorgen is vaak eenzaam en zwaar. Met deze feestelijke kick off van onze activiteiten in Almere bieden wij single moms aanmoediging, herkenning, adviezen, inspiratie én een middag ontspanning met als doel kennismaken met Single SuperMom.

Programma ‘Let’s Celebrate You, Single SuperMom’
13.00 uur Ontvangst
14.00-15.50 uur Optredens, discussies en cabaret over single moms
15.50-16.30 uur Borrel en netwerken
16.30 uur Afsluiting met goodie bag voor de aanwezigen

Praktische informatie
Aanmelden via Facebook of www.singlesupermom.com. Het event vindt op 29 mei plaats in de Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10 in Almere van 13.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis. Kaartjes via deze link.

Over Stichting Single SuperMom
Stichting Single SuperMom is opgericht in 2008 en biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders in heel Nederland. Het doel van de stichting is het vergroten van de economische zelfstandigheid en zelfbeschikking van deze kwetsbare groep en het vergroten van hun netwerk door middel van het organiseren van activiteiten. De website met forum van Single SuperMom is een ontmoetingsplek dat alleenstaande moeders met elkaar verbindt voor vriendschap, oppas-issues, juridische vragen en hulp. Zo kunnen moeders die bij elkaar in de buurt wonen elkaar helpen of opzoeken voor klussen, oppassen, playdates of gewoon een kop koffie. Aanmelden is gratis en kan via de site. Eva Yoo Ri Brussaard is sinds de start van de stichting actief als voorzitter op vrijwillige basis.

http://www.singlesupermom.com . Facebook . Twitter . YouTubeReageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)