Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Slechtziend? Gratis informatie en advies dichtbij huis

13 sep: Inloopspreekuur Koninklijke Visio in Nieuwe Bibliotheek Almere. Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio op woensdag 13 september van 10.30 tot 12.30 uur aanwezig in de Nieuwe Bibliotheek Almere op het Stadhuisplein 101 in Almere.

Begin vandaag met morgen
In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen te maken met blijvende slechtziendheid of blindheid. De meesten van hen gaan pas op latere leeftijd slechter zien. Alledaagse dingen zoals de krant lezen, televisie kijken, internetten of de straat oversteken gaan dan niet meer vanzelf. Gaat het zicht achteruit? Kom woensdag 13 september vrijblijvend kennismaken met hulpmiddelen en mogelijkheden op het gebied van vergroting, verlichting, op pad gaan of zelfstandig blijven wonen met een visuele beperking.

Locatie: de Nieuwe Bibliotheek Almere (4e verdieping bij de grootletterboeken)
Datum: 13 september 2017
Plaats: Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere
Tijd: 10:30 tot 12:30 uur
Meer informatie
Voor meer info kunt u rechtstreeks contact opnemen met Koninklijke Visio via de Afdeling Advies T 088 585 57 00. Of per e-mail via amsterdam@visio.org.

Nieuwe data op de Visio-website: http://bit.ly/inloopspreekuur-visio-almere

Over Koninklijke Visio
Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering. Ga voor meer informatie over Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen naar visio.org.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)