Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Spetterend Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

Op zaterdag 19 mei luidt Kidsproof Almere het Pinksterweekend feestelijk in met toffe activiteiten tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten. Het wordt een feestelijke dag met veel kinderactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar! Toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur in en rond het Buitenplein bij het Buitenhuis in Almere Buiten. Het Kidsproof Kinderfeest vindt tegelijk plaats met het BuitenFestival in Doemere. Genoeg om uit te kiezen dus!

Activiteiten
Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door Almeerse ondernemers. Het doel van dit Kinderfeest is om ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere! Zo kun je bijvoorbeeld prachtig geschminkt worden, je eigen kunstwerk met LEGO bouwen, een spannende survivalbaan beklimmen, heerlijke cupcakes versieren, toffe glittertatoos zetten en hippe kindercocktails maken. De Stad & Natuur Bus komt, je kunt een workshop volgen om mini-kraamverzorgende te worden of juist een workshop zelfverdediging! Sluit de dag af met heerlijk springen op het springkussen! Je vindt het complete overzicht op de website van Kidsproof Almere.

Locatie en toegang
De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig. Deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand.

Kidsproof Almere
Op www.kidsproof.nl/almere (een website met een compleet overzicht van alle activiteiten en uitjes voor kinderen) kun je het volledige aanbod voor het Kinderfeest op 19 mei vinden. Wil je met jouw organisatie ook aanwezig zijn? Dat kan nog! Neem daarvoor contact op met Kidsproof Almere. Het Kidsproof Kinderfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de winkeliersvereniging Buitenmere/DoeMere en vele organisaties uit Almere die iets voor kinderen organiseren!


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)